İstanbullular Cuma akşamı olası şiddetli fırtınaya karşı önleminizi alın

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son dakika uyarısına göre; Cuma günü akşam saatlerinden sonra Marmara'ya girecek olan soğuk ve fırtınalı hava koşullarına karşılık, vatandaşın tedbiri alması gerekliliği bildirildi. Pastırma yazlarının yaşandığı batı bölgesinde özellikle de Marmara'da fırtına uyarısı verildi.

İstanbullular Cuma akşamı olası şiddetli fırtınaya karşı önleminizi alın

Pastırma yazlarının yaşandığı batı bölgesinde özellikle de Marmara'da fırtına uyarısı verildi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son dakika uyarısına göre; Cuma günü akşam saatlerinden sonra Marmara'ya girecek olan soğuk ve fırtınalı hava koşullarına karşılık, vatandaşın tedbiri alması gerekliliği bildirildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan hava durumu raporunda, cuma günü akşam saatlerinden sonra Marmara'nın batısından başlayarak etkisini arttıracak rüzgarın, cumartesi ve pazar günleri Karadeniz, Ege ve İç Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat), Marmara ve Kuzey Ege'de ise fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi. Kuvvetli lodosla birlikte başta soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşım sorunları olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin gereken önlemleri alması gerektiği ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz