Görüş Bildir

Meçhul cesedin sırrı çözüldü!

Karayolu kenarında başına iki el ateş edilerek öldürülen kişinin kimliği belirlenirken, infazın sırrı da çözülde.

Meçhul cesedin  sırrı çözüldü!

Önceki gün yol kenarında başına iki el tabancayla ateş edilerek ölü bulunan cesedin 1 çocuk babası Orhan Bilekçiler'e ait olduğu belirlendi. Bilekçiler'in PKK militanı veya sempatizanları tarafından kaçıralarak, infaz edildiği yönünde soruşturma açıldı.

Diyarbakır-Silvan karayolu üzerinde önceki gün köylüler, yol kenarında bir erkek cesedi gördü. Olayın Jandarmaya ihbar edilmesi üzerine, bölgeye gelen jandarma timi, tabancayla başına iki el ateş edilerek öldürülen erkek cesediyle karşılaştı. Üzerinde herhangi bir kimlik bulunmayan cesed, otopsi yapılmak ve kimlik tespiti için Hastane morguna kaldırıldı.

KİMLİK TESPİT EDİLDİ

Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü soruşturma sonucunda, cesedin kimliği belirlendi. Cesedin Silvan nüfusuna kayıtlı Orhan Bilekçiler olduğu tespit edildi. Evli ve bir çouk babası olan Bilekçiler'in kimliğinin belirlenmesi üzerine ceset ailesine teslim edildi. Aile, Bilekçiler'in cenazesini dün ilçeye bağlı Karabehlülbey mezarlığında, gözyaşları içerisinde toprağa verdi.

PKK CİNAYETİ PAYLAŞTI

Buarada, Bilekçiler'in cinayetiyle ilgili güvenlik güçlerince açılan soruşturma devam ederken, cinayetin PKK militanı veya sempatizanları tarafından işlendiği belirlendi. Cinayet sonrasında, örgüte yakın internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden, Bilekçiler'le ilgili paylaşımlar yapıldı. Bilekçilerin, Silvan'daki hendek ve barikat siyasetine tepki göstermiş, sosyal medya üzerinden örgüt yanlılarıyla, tartışmıştı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi