Görüş Bildir

Milletinin değerleriyle vardır

Güzeloğlu, "Polisi en güçlü kılan faktör milletin içerisinden çıkması, milletin değerleriyle buluşması ve millete ait olmanın gururunu en yüce değer olarak taşımasıdır." dedi.

Milletinin değerleriyle vardır

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Güzeloğlu, 173 yıllık geçmişe sahip olan Polis teşkilatının toplumun can ve mal güvenliğinin garantisi olduğunu söyledi.

Güzeloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Türk Polis Teşkilatımız, 10 Nisan 1845 yılından bu güne kadar 173 yıl boyunca, toplumun huzuru ve refahı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak konusunda gösterdiği üstün başarı ve çalışma azmiyle milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmanın haklı onurunu taşımaktadır.

MİLLETİN DEĞERLERİYLE

Devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatımız; personel, araç, gereç ve teknik donanım açısından da oldukça güçlü bir yapıya kavuşmuştur. Tüm bu yapısal değişikliklerin ve teknolojik iyileştirmelerin ötesinde aslında Türk Polisini en güçlü kılan faktör milletin içerisinden çıkması, milletin değerleriyle buluşması ve millete ait olmanın gururunu en yüce değer olarak taşımasıdır. İçinden çıktığı milletinin bir ferdi olarak herkese yardım elini uzatan polislerimiz, sorunların çözülmesi noktasında insiyatif almakta, kimi zaman da her düzeydeki sorunda bir çözüm merci olarak öne çıkmaktadır.

CAN VE MAL TEMİNATI

Kurulduğu günden bu yana tüm teşkilat mensupları devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeden çalışmaktadır. Mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin her bir köşesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Polislerimiz, Devletimizin bekası için de terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadelede önemli görevler üstlenerek başarılı işlere imza atmışlardır. Polis Teşkilatımızın her bireyi verilen her görevi şeref ve namus sayıp, görev verilen her yerde şanlı bayrağımızı dalgalandırmışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin her köşesinde bu onurlu görevi büyük bir özveri ve insan sevgisiyle yerine getiren emniyet teşkilatımızın bu anlamlı gününü kutluyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. "

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi