Muhtaç ailelere yardım

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin ilçesindeki yardıma muhtaç aileye gıda ve giysi yardımında bulundu.

Muhtaç ailelere yardım

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının, kış nedeniyle yardıma muhtaç ailelere yönelik başlattığı yardımlar sürüyor.

Çalışmalar kapsamında, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hüsnü Bengin Efetürk, beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanlarıyla Nusaybin ilçesindeki Yeni Turan mahallesinde yaşayan Kurumaz ailesini ziyaret etti.

Efetürk, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Kurumaz ailesinin harabe evde yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Yaman'ın talimatıyla Hizni Kurumaz ve ailesine ziyarette bulunduk. Aileye valimizin selamlarını ilettik. Belediyemiz tarafından aileye gıda, giyim, battaniye ve soba başta olmak üzere tüm aile fertlerine kışlık giyim yardımda bulunduk. Kışı rahat geçirmeleri için Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Yaman’ın talimatıyla aileye her türlü yardımlarımız devam edecektir. Bugün olduğu gibi hafta içi ve hafta sonu mesai mefhumu olmadan en ücra köşelerdeki vatandaşlarımıza devletimizin şefkat elini ulaştıracağız."

Ev sahibi Hizni Kurumaz ise kendilerine yapılan yardımdan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz