Muhtar Saati uygulaması başladı

İl Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Muhtar Saati uygulaması kapsamında dün öğleden sonra muhtarlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Muhtar Saati uygulaması başladı

Randevu ve talep olmadan her çarşamba günü saat 14.00 ile 16.00 arasında muhtarlarla bir araya gelmek için organize edilen Muhtar Saati uygulaması dün itibariyle startını aldı. Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya Güzeloğlu ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, DİSKİ Genel Müdür Vekili Ahmet Naci Helvacı, Devlet Su İşleri 10.  Bölge Müdürü Veysi Kanat, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları, Diyarbakır İl Milli Eğitim, İl Sağlık ve İl Tarım müdürleri ve muhtarlar katıldı.

MUHTARLAR SORUNLARI ANLATTI

Güzeloğlu başkanlığında yapılan toplantıda, muhtarlar sorunlarını dile getirerek çözüm yolları tartışıldı. Muhtarların mahallelerindeki altyapı, su, yol gibi eksikleri aktardığı toplantıda Güzeloğlu, acil durumdaki ihtiyaçlara öncelik vereceklerini kaydett Güzeloğlu, toplantıda en çok talepte bulunan taziye evlerinin, acil ihtiyaç olan mahallelerden başlayarak tüm mahallelerde Diyarbakır mimarisine uygun olarak bazalt taşından yapmayı planladıklarını açıkladı. Muhtarlar, başlatılan uygulamadan memnun olduklarını ve sorunlarının daha çabuk çözüm bulacağını ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler