Görüş Bildir

Nikah sözünü yerine getirdi

Ev ziyaretinde nikah sözü verdiği biri 25 yıl, diğeri 15 yıl evli Koyuncu ailesinin iki çiftinin nikahını, Yenişehir belediye Başkanı Özel kıydı.

Nikah sözünü yerine getirdi

Merkez Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet Özül, ev ziyaretleri programında gittiği Fabrika mahallesinde oturan 8 çocuklu Kurt ailesi ziyaretinde köylülerden Koyuncu ailesine verdiği nikah kıyma sözünü önceki gün yerine getirdi.

Başkan Özel, Kurt ailesinin evine yaptığı ziyarette gelen Koyuncu ailesinden iki erkek kardeş 25 ve 15 yıllık evli olmalarına rağmen henüz resmi nikahlarının bulunmadığını kendisinin 9 çocuğu, kardeşinin ise 8 çocuğunun olduğunu belirterek, nikahlarının kıyılmasını istemişti.

25 YIL SONRA RESMİ NİKAH

Koyuncu ailesinin iki ferdine nikah kıyma sözü veren Başkan Özel, önceki gün, düzenlenen mini bir törenle, nikahlarını kıydı.  25 yıllık evli Koyuncu ailesi Belediye Başkanı Özel’in kıydığı nikah ile evliliklerini taçlandırmış oldu. Nikahı kıyan Belediye Başkanı Özel, “Aile en basit tanımıyla;  evlilik ve kan bağına dayanan, karı-koca, çocuklar, kardeşler arasındaki ilişkilerin oluşturduğu toplumun temel taşıdır. Aile bir toplumun temel toplumsal kurumlarından biridir. Toplumu ayakta tutan temel öğelerdendir. Bu nedenle bugün burada vesile olduğumuz durum bizim için çok önemli. Ailemize bugüne kadar oldukları gibi bundan sonra ki hayatlarında da mutluluklar diliyorum.” dedi. Nikahın ardında aile ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özel, Koyuncu ailesine bu mutlu günleri anısına hediye verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi