Görüş Bildir

Öğrenciler zehirlendi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde içtikleri sütten zehirlendiği iddiasıyla hastaneye kaldırılan 7 öğrenci, yapılan tedavilerinde herhangi bir bulguya rastlanılmayarak taburcu edildi.

Öğrenciler zehirlendi

Silvan Vatan İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 7 öğrenci, içtikleri sütten zehirlendikleri gerekçesiyle okul idaresine başvurdu. Okul idaresi tarafından Silvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencilerde yapılan tetkiklerde zehirlenme belirtisi olarak herhangi bir virüs veya bakteriye rastlanılmadı. İlk tedavileri yapılan öğrenciler, kısa bir sürede taburcu edildi.

SÜTTEN ZEHİRLENDİLER

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nimet Polatpağ, öğrencilerin bağırsaklarının hızlı çalışması sonucu içtikleri sütten etkilendiğinin tespit edildiğini söyledi. Polatpağ, "Silvan Vatan İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 7 öğrencimiz içtikleri sütün ardından rahatsız olduklarını idarecilere bildirdi. Bunun üzerine öğrencilerimizi hastaneye kaldırdık. Gerekli işlemlerin ardından herhangi bir zehirlenme olmadığı tespit edildi. 7 öğrencimiz de herhangi bakteri ve virüse rastlanılmamasının ardından taburcu edildi. Öğrencilerimizin bağırsaklarının hızlı çalışması sonucunda içtikleri sütten etkilendikleri tespit edildi. Herhangi bir olumsuzluk yoktur" şeklinde konuştu

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi