Görüş Bildir

Öğretmene şiddet güvenlik kamerasında

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Remzi Oğurlu, staj yerinin değiştirilmesini isteyen bir öğrencinin isteğini yerine getirmediği için yakınlarının saldırısına uğradı. Öğretmene uygulanan şiddet okulun güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Öğretmene şiddet güvenlik kamerasında

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Remzi Oğurlu, staj yerinin değiştirilmesini isteyen bir öğrencinin isteğini yerine getirmediği için yakınlarının saldırısına uğrayarak darp edildi. Müdür Yardımcısı Remzi Oğurlu, başından geçenleri anlatırken, öğrencilerin sağlık kuruluşlarına staj döneminin söz konusu olduğunu belirterek, şöyle dedi:

ŞİDDET KAMERADA

"Tabii tüm öğrencilerin yerleştirilmesi için kontenjan yetmediğinden puan ortalamasını baz alarak kimseye haksızlık olmasın diye düzenleme yaptık. Bu durumda 27 öğrencimiz dışarda kaldı, yerleşemedi. Daha sonra 27 kontenjan daha sağlandı. Bana saldıran velilerin öğrencisi sıralardaydı. Öğrenci Halk Sağlığı Merkezi'ne yerleştirilmişti. Okula gelerek staj yerinin değiştirilmesini istediler."

Öğrenci velisinin olay öncesi okula gelip kendisine öğrencisini 112 Acil Kurumu'na yerleştirmesini istediğini ifade ederek, "Ben de kendisine asla bu haksızlığı öğrencilerime yapamayacağımı söyledim. Bu sözlerimizin ardından küfür ve hakaretlerde bulundu. Beni Milli Eğitim müdürlüğüne bile şikayet etti. Daha sonra okuldan çıkarken, beni sıkıştırdılar. 3 kişi bana saldırdı. Ayağım ameliyatlıydı. Aldığım darp nedeniyle iki günlük rapor aldım. Bana saldıranlardan davacıyım" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi