Görüş Bildir

Peygamberimizin Veladeti kutlanıyor

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(S.A.V) veladeti münasebetiyle, Diyarbakır'da bir çok etkinlikler organize edilirken, esnaflar da, kendi imkanları ölçeğinde, ikramlarda bulunuyor.

Peygamberimizin Veladeti kutlanıyor

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(S.A.V)  veladeti münasebetiyle bedava döner ikram edildi.

Merkez Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi’nde bulunan Kardeşler Et Ürünleri, Hazreti Muhammed’in Miladi takvime göre dünyaya teşrifleri münasebetiyle vatandaşa ücretsiz döner dağıttı.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(S.A.V) veladeti yıl münasebetiyle kentte birçok etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlikler kapsamında bazı esnafında katılımı taktir topluyor. Yaptıkları etkinlikle ilgili kısa bilgi veren Kardeşler Et Ürünleri Pişirim Evi İşletmecisi şu ifadeleri kullandı:

DÖNER İKRAMI YAPTI

“Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümünü unutmamız gerekiyor. Bu etkinliği her yıl yapmaya çalışıyoruz. Biz Müslümanız, bu tür etkinliklerle farkındalık oluşturmalıyız. Bu davranışı diğer esnafta yapabilir. Bu tür örnek dalınışlarla Allah`ın Resulü unutulmamış, hatırlanmış olur.” Çocuklar yoğun ilgi gösterdikleri bedava döner dağıtımından memnuniyetlerini dile getirerek, bu hayrın sahiplerine teşekkür ettiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi