Görüş Bildir

Rotar'a tepki!

Sabiha Gökçen Havalimanında İstanbul-Diyarbakır seferini yapan uçağın 2 saat kadar rötar yapması yolcuların tepkisine neden oldu.

Rotar'a tepki!

Anadolu Jet'in önceki gün saat 18.00’da kalkması gereken İstanbul-Diyarbakır TK 7214 sefer sayılı uçağı saat 20.00'da havalanabildi. 2 saat uçağın kalkmasını bekleyen yolcular, yetkililere tepki gösterdi.

Yolculardan Saim Bamidici,  uçaklarının kalkmasını beklerken firma yetkilerinden uçağın 40 dakika kadar rötar yapacağını söylediklerini belirtti.

YOLCULARIN TEPKİSİ

Daha sonra firma yetkililerinin Diyarbakır'daki yağış nedeniyle uçağın kalkışının ertelendiğinin öne sürüldüğünü belirten Bamidici, "Gelen tepkiler üzerine bu kez uçağın arızalı olduğu yönünde bir bahane ortaya attılar. Ardından bizi arızalı olduğunu söyledikleri uçağa bindirdiler. Yolcular olarak bizler firmaya tepki gösterdik. Kimimiz uçağı binmedi. Kimimiz de biletini iptal etmek istedi ancak firma yetkilileri biliten iptal edilemeyeceğini belirttiler. Yaşanan tartışmaların sona ermesiyle yolcular olarak uçağa bindik. 2 saat bekleyişin ardından uçağımız saat 20.00 sıralarında hareket etmeye başladı." dedi.

Firma yetkililerin çelişkili açıklamalarına dikkat çeken Bamidici, "Baştan beri makul bir şekilde uçağın rötar yapma sebebini bizlere izah etselerdi bu tepkiler de olmayabilirdi ancak yolculara karşı dürüst olmadılar." İfadelerini kullandı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi