Görüş Bildir

Sakarya Caddesi’ne neşter vurulacak

Diyarbakır'ın en önemli ve işlek alış veriş noktaları arasında yer alan Sakarya Caddesi'nin yıllardır çözüm bekleyen sorunları Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi'nin koordinasyonu ile çözülecek.

Sakarya Caddesi’ne neşter vurulacak

Diyarbakır'ın ticaret ve alış verişte can damarları arasında yer alan, vatandaşların günlük alış veriş için en fazla tercih ettiği Sakarya Caddesi'ne yıllardır beklenen neşter nihayet vuruluyor. Alt yapı ve gece aydınlatması başta olmak üzere tarihi bölgede esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlar için kanayan yara halini alan sorunların çözümü için Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi'nin koordinasyonu ile çalışma başlatıldı.

Tarihi çarşıda incelemelerde bulunan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, alt yapı ve gece aydınlatması başta olmak üzere sorunların çözüleceğini açıklayarak esnafların yüreğine su serpti.

ESNAFLARIN YÜREĞİNE SU SERPTİ

Kentin ticaret ve alış verişte can damarları arasında yer alan, vatandaşların günlük alış veriş için en fazla tercih ettiği Sakarya Caddesi'ne yıllardır beklenen neşter nihayet vuruluyor. Alt yapı ve gece aydınlatması başta olmak üzere tarihi bölgede esnaflar ve alış verişe gelen vatandaşlar için kanayan yara halini alan sorunların çözümü için Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi'nin koordinasyonu ile çalışma başlatıldı.

SAKARYA CADDESİ YENİLENECEK

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber, Sakarya Caddesi'ne akşam saatlerinde çıkarma yaparak incelemelerde bulundu. Esnafların çiçeklerle karşılayarak yakın ilgi gösterdiği Güzeloğlu, Beyoğlu ve Karabiber, yaşanan sorunları yerinde inceledi.

Esnaflar ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Vali Güzeloğlu ve Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, taleplerin kısa zamanda yerine getirilmesi için gereken her türlü adımın atıldığını dile getirdi.

ALTYAPI VE AYDINLATMA SORUNU

Vali Güzeloğlu, "Alt yapı ve aydınlatma dahil tüm sorunları çözeceğiz. Burası huzurlu, modern ve ferah bir alış veriş alanı haline gelecek" dedi.

Vatandaşların ve esnafların sağlıklı bir ortama kavuşması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise "Sayın valimize çok teşekkür ediyoruz. Kentimizin her sorununda ve hizmetinde olduğu gibi Sakarya Caddemizin güzelleşmesi için de her türlü katkıyı sağlıyor. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın layık oldukları modern ortamı kavuşmaları için burası ile ilgili projelerimizi en kısa zamanda hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Ziyaret sırasında vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılanan Güzeloğlu ve Beyoğlu, çocuklarla yakından ilgilenerek neşeli anlar yaşadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi