Sanatçı Keser, mest etti

Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Keser'in verdiği konserde, sanatseverler müziğe doydu.

Sanatçı Keser, mest etti

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Devlet Klasik Türk Müziği Korusu tarafından Devlet Klasik Türk Müziği Sanatçısı Ekrem Derel’in meslek hayatına veda etmesi nedeniyle düzenlenen konserin ikinci bölümünde sahne alan Mustafa Keser, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinden seçkin eserleri seslendirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen konsere ilgi yoğun olurken, ilk bölümde müziğe ömrünü adayan sanatçı Ekrem Derel, Türk Sanat Müziği eserleri seslendirdi.

KESER MEST ETTİ

Daha sonra sahneye Türkiye’nin en geniş repertuarına sahip sanatçı olarak davet edilen sanatçı Mustafa Keser, dinleyenleri mest eden eserleri icra etti. Kendine has üslubuyla eser aralarında fıkralar anlatan Keser’in söylediği şarkılara konuklar hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Zaman zaman sahneden inip sanatseverlerin yanına giden Keser, vatandaşların arasında şarkılarını seslendirdi. Bu sırada birçok Diyarbakırlı, sanatçı Keser ile hatıra fotoğrafı çekme imkanı buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz