Sayısal Loto sonuçları açıklandı

3 Eylül Sayısal Loto sonucu sorgulama ekranı aktif edildi. MPİ idaresince gerçekleştirilen çekiliş sonucu. İşte hayalleri süsleyen kazandıran numaralar

Sayısal Loto sonuçları açıklandı

3 Eylül Sayısal Loto sonuçları açıklandı.  Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve her hafta yenilenen Sayısal Loto şans oyunu her hafta vatandaşın hayalini süsleyen miktarda kazandırmakta. Bu hafta 1034.sü düzenlenen Sayısal Loto sonuçlarına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Şans oyunları arasında en çok oynanan Loto, devretmediği takdirde her hafta 6 sayıyı tutturan kişiyi zengin etmekte iken, devrettiğinde de bir daha ki haftaya katanmıl ikramiye sunulmakta.

3 Eylül tarihli Sayısal Loto sorgulama ekranı aktif oldu. Milli Piyango idaresince düzenlenen sayısal loto bu haftaki kazandıran numaraları, mpi.gov.tr'de açıklandı. Bu haftanın kazandıran numaraları 02, 12, 14, 22, 31, 34 olarak açıklandı.

Sayısal Loto geçtiğimiz hafta bir kişiyi daha zengin etti. 6 bilen bir kişi devredilmiş hali ile 3 milyon 60 bin 304 lira seksen kuruş ikramiye kazandı. Milli Piyango İdaresi üç milyonluk ikramşyeyi kazanan kişinin talihli kuponu Ağrı Patnos'tan oynadığını açıkladı. Sayısal Loto’nun geçen haftaki çekilişinde kazandıran numaralar; 17, 19, 23, 29, 44, 46 olarak belirlendi.

Sayısal Loto’da diğer numaraları bilenlerin sayıları ve kazandıkları ikramiye miktarları şu şekilde oldu; 5 bilen 177 kişi 3 bin 834 lira beşer kuruş, 4 bilen 10 bilen 10 kişi 51 lira kırk beşer kuruş ile 3 bilen 185 bin 288 kişi 7 lira yetmişer kuruş…

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto, tüm dünyada sevilen ve çokça tercih edilen bir şans oyunudur. Sayısal Loto 6/49, ülkemizde 16 Kasım 1996 tarihinden itibaren oynatılmaya başlanmıştır. Ülkemizde Milli Piyango teşkilatı tarafından düzenlenir ve yetkilendirilmiş kişisel bayiler tarafından satışı gerçekleştirilir. Sayısal oyunlar kategorisindeki en çok tutulan oyun Sayısal Loto’dur. Katılımcılarının sayısı yüksektir ve her işlek caddede bir Sayısal bayisi bulmak mümkündür. Sayısal oyunların tümü, sadece yetkili bayiler aracılığıyla oynanabilirler. İnternet ortamında oynatılmaları yasaktır.

Sayısal Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir; Oynamak istediğiniz kolon sayısını görevliye söyler ve kolonların otomatik olarak doldurulmasını sağlarsınız. Bundan sonra yapacağınız tek şey, ücretini ödeyip biletinizi teslim almak olacaktır. Sayıları kendiniz belirlemek istiyorsanız, boş kupon alıp seçtiğiniz sayıların üzerlerini kalemle işaretlemeniz gerekir. 1′den 49′a kadar olan sayıların içinden sizin belirleyeceğiniz 6 adedini seçmek suretiyle toplamda 3, 4, 5 yada 6 adet doğru tahminde bulunmaya çalışırsınız. İkramiyeler 3′den fazla doğru tahminde bulunan katılımcılar arasında paylaşılır. Seçtiği altı adet sayıdan altısı da çekilişte çıkan katılımcılar büyük ikramiyeye hak kazanırlar. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir. Sayısal Loto çekilişlerinin basın duyurusu, her hafta Cumartesi günü saat 21:30′dan sonra yapılır.

Kaynak: Diyarbakır Söz