Görüş Bildir

Şehit ailesine taziye ziyareti

İl Valisi Hüseyin Aksoy, Şırnak'taki terör saldırısında yaralanan ve Ankara'da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Diyarbakırlı er Reşit Yıldız için kurulan taziye evini ziyaret ederek, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehit ailesine taziye ziyareti

Vali Hüseyin Aksoy, geçen 15 Mayıs'ta Şırnak'ın Görmeç İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanarak kaldırıldığı Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Tankçı Er Reşit Yıldız’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

TAZİYE ZİYARETİ

Taziye ziyaretinde Vali Aksoy’a Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kurtca Eker, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, 16'ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Barbaros Kasar, Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mustafa Kılıç ile İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan eşlik etti. Valilik açıklamasında, "Şehidimizin babası Yılmaz Yıldız ve aile yakınları tarafından karşılanan Vali Aksoy ve beraberindekiler aile yakınlarına baş sağlığı temennilerinde bulundu. Şehidimizin ruhuna okunan duaların ardından Vali Aksoy ve beraberindekiler taziye evinden ayrıldı" denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi