Görüş Bildir

Şehitler anısına çeşme!

Silvan ilçesinde, terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşların anısına 6 çeşme yaptırıldı.

Şehitler anısına çeşme!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Silvan Belediyesi, şehit güvenlik güçleri ve vatandaşların anısına ilçe merkezinde çeşitli yerlere 6 çeşme yaptırdı.

Belediye Başkanı Kaymakam Adem Çelik'in talimatı doğrultusunda, ilçede vatandaşa kaliteli hizmet sunulması için yoğun çalışma yürütülüyor.

BELEDİYE BAŞKANININ GİRİŞİMİ

Bu kapsamda terör örgütü tarafından çeşitli tarihlerde düzenlene hain saldırılarda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak, Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu, Üsteğmen Murat Taylan Öncel, güvenlik korucusu Abdulkadir Bekler ile vatandaşlardan 13 yaşındaki Fırat Simpil ile 9 yaşındaki Hasan Yılmaz adına çeşme yaptırdı.

İŞTE ŞEHİTLER İÇİN CAMİİ

Belediye Başkanı Adem Çelik, şehit Sarak adına Şeyh Halil mezarlığında, şehit Ahmet Kabukçu adına Esnaflar Camisi önünde, şehit Murat Taylan Öncel adına Ulu Cami önünde, Fırat Simpil için Demirciler Sokağında, Abdulkadir Bekler için Çeşme Parkında ve Hasan Yılmaz için Aşağı Çarşıda su hayratı yaptıklarını belirterek, "Şehitlerimizin isimlerini yaşatmak adına böyle bir çalışma başlattık. Çeşmeleri tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunduk."dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi