Sevcan Orhan ve Hasan Şaş evleniyor mu?

Ünlü türkücü Sevcan Orhan ile eski futbolcu Hasan Şaş birlikteliği kesinleşti..

Sevcan Orhan ve Hasan Şaş evleniyor mu?

Eski yıldız futbolcu Hasan Şaş eşinden ayrıldıktan sonra adı yalnızca Sevcan Orhan ile anılmıştı ancak ünlü isim bu haberleri inkar etmişti. Ancak sonunda bu dedikoduların gerçek olduğu sonunda belli oldu. Hasan Şaş ile Sevcan Orhan artık aşklarını gizlemiyorlar.

Bir yıl önce 11 yıllık evliliğini bitiren Hasan Şaş'ın türkücü Sevcan Orhan'la ilk aşk pozu ortaya çıktı. Orhan ile Şaş, düğün hazırlıklarına da resmen başladı.

Bir süredir dillerde olan türkücü Sevcan Orhan ile eski futbolcu Hasan Şaş'ın aşkı, bu fotoğrafla resmen belgelendi! Genç türkücü, sevgilisiyle yanak yanağa çektirdiği aşk pozunu, telefonundaki 'WhatsApp' uygulamasına profil fotoğrafı olarak yükledi.

Sevcan Orhan, kısa bir süre sonra ise fotoğrafı hemen kaldırdı. Bu arada Hasan Şaş'ın 11 yıllık eşi Sibel Hanım'dan boşanmasına gerekçe olarak gösterilen türkücü, Şaş'la düğün hazırlıklarına başladı. Sevcan Orhan ile Hasan Şaş'ın yaz sonunda evleneceği konuşuluyor. Hasan Şaş'ın 2 çocuğunun annesi olan 11 yıllık eşi Sibel Hanım'dan 14 Şubat 2013'te boşanmasına Sevcan Orhan sebep gösterilmişti.

Kaynak: sabah.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz