Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi görevden alındı

Anestezi uzmanı olarak görev yaptığı Siirt Devlet Hastanesi’ne 1 Mart’ta başhekim olarak atanan Şeyda Kayhan görevden alındı.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi görevden alındı

Anestezi uzmanı olarak görev yaptığı Siirt Devlet Hastanesi’ne 1 Mart’ta başhekim olarak atanan Şeyda Kayhan, görevden alınması sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

31 Mayıs 2018 tarihinde Siirt Devlet Hastanesindeki bazı personellerin para karşılığı fuhşa yönelik yer ve müşteri temin ettiği operasyonu hatırlatan Kayhan, yapılan operasyonda 3'ü memur, 4 kişi gözaltına alındığını ve olayın ardından kendisine mahalle baskısı yapıldığını iddia etti.

BAŞHEKİM GÖREVDEN ALINDI

Görevden alınma olayının sebebinin, Başhekimliği döneminde hastanenin özel şirket tarafından işletilen fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin anlaşmasının iptal edilmesi olayıyla da alakalı olduğunu iddia etti.

Bilindiği üzere Anestezi uzmanı olarak görev yaptığı Siirt Devlet Hastanesi’ne 1 Mart’ta başhekim olarak atanan Kayhan, ilk olarak; şirket tarafından işletilen fizik tedavi ve rehabilitasyon birimini kapatmış ve yaklaşık 27 çalışanın işine son vermiş, Siirt Devlet Hastanesi personeliyle Fizik tedavi hizmeti vermeye başlamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz