Görüş Bildir

Stk'ların hanım komisyonları!

Kayapınar Belediyesi’nce, Diyarbakır’daki STK’ların Hanım Komisyon üyelerinin katıldığı kahvaltılı buluşma programı düzenlendi.

Stk'ların hanım komisyonları!

Diyarbakır’daki Kadın, çocuk ve gençlerin sorunlarının masaya yatırıldığı programda, önümüzdeki süreçte çözüm önerilerine değinildi. Uzun yıllardan sonra STK’ların Hanım komisyonu başkan ve üyelerinin dinlenildiği program verimli geçti.

Programa katılan KADEM Genel Başkanı Sare Aydın Yılmaz, programdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programı düzenleyen Kayapınar Belediyesi Başkanı Mustafa Kılıç’ın adına Başkan Yardımcısı Şükran Mermut’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdü.

ŞÜKRAN MERMUT

Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükran Mermut, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, STK’larla yapılan toplantıya verdiği önemden dolayı Kayapınar Belediyesi olarak böylesi bir buluşmayı sağladıklarını ifade ederek, “Diyarbakır’da ilk kez STK’ların Hanım komisyonları bir araya getirilerek sorunları ve sıkıntıları dinlenildi. Oldukça samimi bir ortamda yapılan etkinliğimizde, gelecek süreçte neler yapalirizi tartıştık. Çok iyi ve anlamlı bir etkinlik oldu. Hanımlarımız bu tür etkinliklerin devam etmesi talebinde bulundu. Bizde Belediye olarak, bu tür etkinlikleri ileriki günlerde de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi