Tek hedefleri müslümandı!

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bozan, 28 Şubat döneminde yaşanılanları anlattı.

Tek hedefleri müslümandı!

Başkan Bozan, partisinin il binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, vefatının 7'inci yılında Necmettin Erbakan'ı andı.

Erbakan'ın 85 yıllık ömrü boyunca yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve adil yeni bir dünyanın kurulması için çaba gösterdiğini belirten Bozan, ancak iftiraya uğradığını, hapse atıldığını ve horlandığını kaydetti.

Bozan, 28 Şubat postmodern darbesinin Erbakan ve yol arkadaşlarına yönelik yapıldığını ileri sürerek, şunları kaydetti:

MÜSLYÜMANLARA CADI AVI BAŞLATILMIŞTI

"28 Şubat darbesi, tüketen bir ülkeden, üreten bir ülke olmaya hazırlanan ülkemize yapılmıştır. Kokuşmuş batı medeniyetinden kurtulup özüne, inancına dönmeye hazırlanan milletimize yapılmıştır. Halkın emeğini sömüren bir avuç beyaz adam yerine, halkın parasını halka hizmet için oluşturulan havuz sistemine yapılmıştır."

28 Şubat postmodern darbesi nedeniyle ekonominin 250 milyar dolar zarara uğradığını belirten Bozan, binlerce insanın hak ihlalleri yaşadığını anımsattı.

O dönemde dinini yaşayan insanların hedef alındığını savunan Bozan, "28 Şubat'ta kamuoyunda İslamcı kimliğiyle tanınan Müslümanlar için cadı avı başlatılmıştı. İslamcı kesimin önde gelenleri hapislere atılarak toplum sindirilmeye çalışıldı. Dini kitaplar bile yasaklanmıştı. Ne acıdır ki o tutuklama furyasında tutuklanan onlarca Müslüman halen cezaevlerinde bu zulmü yaşamaya devam ediyorlar." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz