Görüş Bildir

Terörün ateşini söndürmeliyiz

KAM-ŞADER Başkanı Büyükburç: "Alev topu gibi ortada dolaşan terör ateşini gelin hep birlikte söndürelim. Bu terör ateşi hiç ummadığımız bir anda en sevdiklerimizi elimizden alabilir"

Terörün ateşini söndürmeliyiz

Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (KAM-ŞADER) Başkanı Ahmet Büyükburç, "Alev topu gibi ortada dolaşan terör ateşini gelin hep birlikte söndürelim. Bu terör ateşi hiç ummadığımız bir anda en sevdiklerimizi elimizden alabilir." dedi.

Büyükburç dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Cumhuriyetinin, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarıyla kurulmuş bir devlet olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin 80 milyon ferdinin her birinin aynı hak, özgürlük, kurallara tabi birinci sınıf vatandaş olduğunu belirten Büyükburç, teröristlerin ve onları destekleyenlerin hukuk önünde hesap vereceğini aktardı.

"İslam'ın düşmeyen tek kalesinin Türkiye" olduğunu ifade eden Büyükburç, şöyle devam etti:

"Onun için bu şer odakları tüm güçleriyle ülkemize saldırıyorlar. İçimizden devşirdikleri ve bizim olan çocukların zihinlerini ele geçirerek onları birer canavara dönüştüren sadece emperyalistlere taşeronluk eden bu terör örgütünden kurtulmanın zamanı gelmiştir. Alev topu gibi ortada dolaşan terör ateşini gelin hep birlikte söndürelim. Bu terör ateşi her an hiç ummadığımız bir anda en sevdiklerimizi elimizden alabilir."

Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü şer odaklarına karşı koymaya hazır olduklarını aktaran Büyükburç, "Başta PYD/YPG/PKK, FETÖ/PDY, DHKP-C ve DEAŞ olmak üzere diğer tüm terör örgütleriyle mücadele azim ve kararlılıkla kesintisiz olarak sürmektedir. Bu mücadelede her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız." dedi.

"Döktüğünüz kanda boğulacaksınız"                                                                             

 Büyükburç, 40 yıldır başta PKK terör örgütü olmak üzere hainlerin ülkeyi bölmek için yapmadığı katliamın kalmadığını bildirdi.

Bölücü terör örgütlerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını vurgulayan Büyükburç, şu görüşlere yer verdi:

"Başta güvenlik korucuları ve şehit aileleri olarak son nefesimize kadar mücadelemizi vereceğiz. Terör örgütü PKK'nın yok olması noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Siyonist Haçlı zihniyeti ülkemizde taşeron olarak kullandığı PYD/ YPG/ PKK/ FETÖ/PDY/DEAŞ  aracılığıyla yaklaşık 40 yıldır yüz binlerce insanımızı öldürmüştür. Geride gözü yaşlı anne, baba, eş ve çocuk bırakmıştır."

Büyükburç, terör örgütlerinin ezanları susturamayacağını ve Türk bayrağını indiremeyeceğini belirterek, "Ne yaparsanız yapın birliğimiz bozamayacaksınız. Döktüğünüz kanda boğulacaksınız. Terör örgütlerini lanetliyorum." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi