Görüş Bildir

Toplu Nikaha Kayıt

Bismil’de toplu nikah töreni için kayıtlar başladı.

Toplu Nikaha Kayıt

Bismil Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan toplu nikah için kayıtlar başladı.

Nikah törenine katılacak olan çiftler, Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne başvurarak kayıtlarını gerçekleştirebilecek.

Tören ve nikah masraflarının belediye tarafından karşılanacağı toplu nikah töreninde ve evlenecek çiftlere belediye tarafından sürpriz hediyeler takdim edilecek.

TOPLU NİKAH KAYDI

Belediyeden yapılan açıklamada, "Bismil Belediye Başkanvekili Kaymakam Turgay Gülenç tarafından nikahları kıyılacak çiftler, muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girecek." denildi.

Bismil Belediye Başkanvekili Kaymakam Turgay Gülenç, bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri toplu nikah töreninde çiftleri bir araya getirerek, nikahlarını kıyıp onlarla mutluluklarını paylaşacaklarını söyledi.

Kaymakam Gülenç, Bismil Belediyesi olarak vatandaşların mutlu ve acı günlerinde her daim yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade ederek,

"Bu yıl toplu nikah törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Birliğin, beraberliğin ve huzurun ilçemizde daim olması temennisiyle ilçemizde önümüzdeki yıllarda da birlik ve beraberliğimizi güçlendiren açılış ve etkinliklerle bir arada olmayı ümit ediyorum." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi