Görüş Bildir

TSK açıkladı: ‘’Diyarbakır'da bir asker şehit oldu"

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır Silvan’da bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK açıkladı: ‘’Diyarbakır'da bir asker şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır Silvan'da bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK tarafından yapılan açıklama şu şekilde…

"26 Temmuz 2016 Salı günü Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Baraj Üs bölgesine bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Yapılan saldırıya anında karşılık verilmiş, çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir" denildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

(Haberler.com)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi