‘Ulan İstanbul’un son gecesi

Geçen yıl yaz dizisi olarak hayata geçen ancak ATV’nin Karadayı ve Star Tv’nin Paramparça dizileri karşısında tutunamayarak internet ortamında yayınlanmaya başlayan Ulan İstanbul dizisi bu akşam final bölümüyle internetten yayınlanacak.

‘Ulan İstanbul’un son gecesi

Geçen yıl başladığında tutacağını belki de yapımcısı da tahmin edemiyordu. Ancak yaz dizisi olarak başlayıp devam eden ve izleyenlerinde keyifli vakitler geçiren Ulan İstanbul bu akşam izleyenlerine veda ediyor.

Başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Sevtap Özaltun ve Caner Özyurtlu’nun paylaştığı dizi bu gece 39’ncu bölümüyle final yapacak.. Özgün şarkıları ve yarattığı karakterlerle kısa sürede fenomen olan dizi beş haftadır internetten yayımlanıyordu. İnternetten yapılan ilk iki yayın ücretsiz olarak servis edilmiş, üçüncü hafta itibariyle dizi 1.99 lira karşılığında yayımlanmaya başlamıştı.

İNTERNET’E TRANSFER OLAN İLK DİZİ

Türkiye’de internete transfer olmuş ilk dizi olma ünvanını da alan Ulan İstanbul için bir açıklama yapan Kanal D, diziyi izlemek için internetten satıl alan izleyicilere teşekkür ederek, dijital yayıncılığın Türkiye’de Avrupa’daki gibi rağbet görmediğini gördüklerini ve bu yüzden de diziyi bitirme kararı aldıklarını belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz