Usta oyuncu Zeki Alasya yaşama veda etti!

Türk sinemasının en komik adamlarından biri, Türkiye’nin güldüğü, sevdiği isim usta oyuncu Zeki Alasya’dan acı haber geldi. Zeki Alasya tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu. Zeki Alasya’nın vefatı Türkiye’yi derin yasa boğdu. Zeki Alasya karaciğer hastasıydı.

Usta oyuncu Zeki Alasya yaşama veda etti!

Zeki Alasya'dan az önce çok acı bir haber geldi. Zeki Alasya, tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Zeki Alasya'nın vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Tüm haber kanalları son dakika bilgisi geçti. Zeki Alasya, karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan'dan beri Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görmekteydi.

Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit ve pek tabii ki Metin Akpınar’la sayısız filmlerde oynayan Zeki Alasya yaşama gözlerini yumdu. Metin Akpınar ile kardeş gibi olan Zeki Alasya, karaciğer hastalığı nedeniyle 22 Nisan 2015 tarihinden bu yana Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görmekteydi. Sanatçı bugün saat 10:30 sıralarında hayata veda etti..

Hastaneden yapılan açıklamada ise "Karaciğer hastalığı nedeniyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri tedavisi devam eden Zeki Alasya bugün saat 10:32'de vefat etmiştir" denildi. Zeki Alasya son olarak Küçük Ağa dizisinde rol almıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz