Görüş Bildir

Vahşet!

Metruk evde yüzü parçalanmış şekilde kanlar içerisinde bulunan 8 yaşındaki çocuk hastanede öldü. Muhammed Veli Dümaz isimli çocuğu gören kişi, gördüğü dehşet verici manzarayı anlattı.

Vahşet!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde yüzü feçi şekilde parçalanmış olarak ağır yaralı bulunan 8 yaşındaki Muhammed Veli Dümez adlı çocuk hastanede yaşamını yitirdi. Küçük Muhammed'i ilk gören ki=i olan Veysi Taş yaşadıklarını anlattı.

YÜZÜ PARÇALANMIŞ

Alınan bilgiye göre, Çınar ilçesinin kırsal Başalan Mahallesi'nde oturan Muhammed Veli Dümez (8) önceki gün akşam kayboldu. Mahalle sakinlerinin arama çalışması sonucunda Muhammed adlı çocuk, saat 22.00 sularında metruk evde yüzü feçi şekilde parçalanmış ağır yaralı  olarak bulundu. Ailesi tarafından Bismil Devlet Hastanesine kaldırılan Muhammed burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.

MUHAMMED'İ GÖREN ANLATTI

8 yaşındaki Muhammed'in cansız bedenini ilk bulan ve çocuğun dayısı olduğunu belirten Veysi Taş, yeğeni Muhammed'i bulmadan önce köyün her tarafını aradıklarını ancak bir türlü bulamadıklarını ifade etti. Arama esnasında köyün harabesine de ifade eden Taş, harabe şeklinde olan bu yapının içinde ahır gibi bir bölmede yeğenin cansız bedeni ile karşılaştığını söyledi.

BÖYLE BİR VAHŞET GÖRMEDİM

Yeğeni ile karşılaştığı ilk anı anlatan Taş, "Benim karşılaştığım bu vahşeti ne bir insanoğlu yapabilir ne de bir hayvan. O kadar büyük bir vahşet ki hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Sadece ben değil onu bu durumda gören bütün köylüler ilk defa böyle bir şey ile karşılaştıklarını söylüyorlardı." dedi.

Veysi Taş, son şunları söyledi: "Olay günü saat 10.00'a kadar babasının işlettiği bakkaldaymış. Babası onu saat 10.00'da gönderdikten sonra artık nereye gittiğini bilmiyoruz. Yaklaşık 45 dakika sonra ortalıkta olmadığını fark ediyorlar."

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi