Vodafone Türkiye'den ''Vodafone Forum''

Vodafone Türkiye, klasik müşteri hizmetleri kanallarına alternatif olarak geliştirdiği yeni online iletişim platformu Vodafone Forum'u kullanıcılarının hizmetine sundu.

Vodafone Türkiye'den ''Vodafone Forum''

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, müşteri hizmetlerinde tüm operatör kullanıcılarını kapsayan geniş bir platform sunan Vodafone Forum üzerinden kullanıcılar, gerekli durumlarda forum ekibinin de iletişime dahil olmasıyla mobil iletişim cihazları, ürün ve servisler, tarife ve kampanyalar gibi pek çok konuda deneyimlerini paylaşabilecek ve sorularına yanıt alabilecek.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını farklı kanallar üzerinden de karşılayabilmek amacıyla, klasik müşteri hizmetleri kanallarına alternatif olarak kurgulanan Vodafone Forum, kullanıcılara tarife ve kampanyalardan ürün ve servislere kadar birçok konuda bilgi paylaşımında bulunma imkanı sağlıyor.

''forum.vodafone.com.tr'' adresi üzerinden sosyal medyayı aktif olarak kullanan tüm operatör müşterileri için farklı kullanıcıların deneyim ve bilgi birikimlerini bir araya getiren Vodafone Forum, katılımcı ve ücretsiz bir paylaşım platformu sunuyor.

Vodafone'un global deneyimlerinden faydalanılarak kurgulanan alternatif müşteri hizmetleri kanalı Vodafone Forum, kullanıcılara doğru çözüme kolay ve hızlı şekilde ulaşma imkanı sağlıyor. Hali hazırda Vodafone'un faaliyet gösterdiği 13 ülkede uygulanmakta olan Vodafone Forum, müşteri hizmetlerinin mükemmelleştirilmesi yönünde katkılar sunuyor.

Sistemin kullanıcıları, kendi aralarında bilgi paylaşımında bulunmanın yanı sıra, gerekli durumlarda Vodafone Forum Ekibi'nden de yardım alabiliyorlar. Ekip, forum kullanıcılarının yaptıkları paylaşımlarla çözüm bulunamayan noktalarda devreye girerek; cihaz desteği, tarife, paket ve kampanya bilgisi veya tüm Vodafone servisleri ile ilgili destek sunuyor.

Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri ve Online Servisler Direktörü Hakan Çelik, Vodafone Forum'un, Vodafone'un müşterilerine en mükemmel deneyimi yaşatmak vizyonunun online dünyadaki yansıması olduğunu bildirdi.

Şirket olarak öncelikli değerlerinin müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun şekilde çözüm üretebilmek olduğunu kaydeden Çelik, Vodafone Forum'un müşteri hizmetlerinin mükemmelleştirilmesi yönünde hem katılımcı hem de çözüm üreten bir platform sunduklarını ve Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz