Görüş Bildir

Voleybol yıldızları

Okullar arası başlatılan ve 32 takımın yarıştığı "Yıldızlar Voleybol" müsabakaları sona erdi. Yarışmada kızlarda Çelebi Eser, Erkeklerde ise Küçük Kadı Ortaokulu şampiyon oldu.

Voleybol yıldızları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait, Mardin yolu Köşkler Mahallesindeki spor salonunda yaklaşık bir ay önce başlayan "yıldız Voleybol" turnuvasına 32 takım katıldı. Çekişmeli geçen turnuva, Diyarbakır'da büyük yankı bulurken, okullar arası kaynaşmayı da sağladı.

YILDIZ KIZLAR

Turnuva sonucunda, kızlar kategorisinde şampiyonluk ipini Çelebi Eser Ortaokulu göğüsledi. Final Okulları Ortaokulunun ikinci olduğu müsabakalarda Bismil Yukarıdarlı Ortaokulu üçüncü, TED Koleji ise dördüncü oldu.

YILDIZ ERKEKLER

Turnuvanın yoğun ilgi gördüğü Erkek Yıldızlar turnuvasında ise Küçük Kadı Ortaokulu şampiyon oldu. Rakiplerine büyük üstünlük sağlayan Küçük Kadı'dan sonra ikinciliği ise Mektebim Ortaokulu oldu. Ali Emiri Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Dereceye giren ekiplerin bölge müsabakalarında Diyarbakır’ı temsil etme hakkını elde ederken, şampiyonada dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde başarılı olan ekiplere kupa ve madalya verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi