Antalya'da Yarışmayı kazandı sözlüsüne evlilik teklif etti

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Aroma Akseki Dağ Koşusu büyük erkekler kategorisinde birinci olan milli sporcu Ahmet Arslan, Erzurum'da milli takım kampında olan sözlüsü Yasemin Can'a kürsüden evlilik teklifi yaptı.

Antalya'da Yarışmayı kazandı sözlüsüne evlilik teklif etti
Cumhuriyet Meydanı'nda sponsor Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk'un startını verdiği yarışa 217 sporcu katıldı. Genç kadınlar 4 bin 200 metre, genç erkekler ve büyük kadınlar 8 bin 400 metre, büyük erkekler ise 12 bin 600 metre koştu.
DHA'nın haberine göre; Yarışmanın sonunda genç kadınlarda Burcu Subatan birinci, Rahime Tekin ikinci, Elif Aslan üçüncü, genç erkeklerde Mehmet Ali Güven birinci, Selman Tokcan ikinci, Cihat Demirci üçüncü oldu. Büyük kadınlarda Senem Eser birinci, Derya Kaya ikinci, Elif Tozlu üçüncülüğü elde ederken, büyük erkeklerde ise Ahmet Arslan birinci, Onur Aras ikinci, Şehmus Sarıhan üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi. 
KIZ ARKADAŞA EVLİLİK TEKLİFİ
Ödül töreni sırasında açıklama yapmak istediğini söyleyen  büyük erkekler kategorisinin birincisi Ahmet Arslan, kendisi gibi dağ koşucusu olan sözlüsü milli sporcu Yasemin Can'a evlilik teklifi yaptı. Arslan, şunları söyledi:
"Sevgilim, kız arkadaşım ve sözlüm, bugün onun doğum günü. Kendisi de ayrıca bir dağ koşucusu ve dünya ikincisi. Avrupa'da yarı maratonda ülkemizi temsil edecek. Mutlu yıllar sevgilim. Herkesin huzurunda söylemek istiyorum; benimle evlenir misin? Kendisi burada değil şu an Erzurum'da maraton milli takımı kampında. 10 Temmuz'da ülkemizi temsil edecek, o yüzden burada olamadı. Yanımda olmayı çok istiyordu bugün. Doğum gününde, bu anlamlı günde 'benim için koş' demişti. Ben de güzel bir doğum günü hediyesi verdim."
Avrupa Atletizm Birliği Dağ Koşuları Komisyonu Üyesi Hasan Babaç, dereceye giren sporcuların 2 Temmuz'da İtalya'da yapılacak Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanacağını, güzel ve iddialı bir kadro oluşturduklarını kaydetti. 

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz