Yeşil'le devam!

Diyarbakır Ticaret Borsası başkanlığı seçiminde, Engil Yeşil güven tazeledi.

Yeşil'le devam!

Diyarbakır'daki Oda seçimlerinin ilki sonuçlandı. Ticaret Borsası Başkanlığı için yapılan seçimde, Mavi listeyle yarışan Engil Yeşil, 160 oy alarak güven tazeleyip, yeniden Borsa Başkanı seçildi.

Diyarbakır Ticaret Borsası salonunda düzenlenen seçimde, Mavi ve Beyaz listeler yarıştı. Fahrettin Akyıl ve Engil Yeşil, oy vermeden önce Ticaret Borsası binası önünde, birlikte objektiflere dostluk pozu verdiler.

SEÇİMDE 293 ÜYE OY KULLANDI

Sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemi akşam, saat 17.00'da sona erdi. Çekişmeli ve gerilimin yüksek olduğu seçim sonucunda, 293 üye oy kullandı.

YEŞİL YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Mevcut Borsa Başkanı Engin Yeşil’ın Başkan adayı olduğu Mavi Liste 160, Fahrettin Akyıl’ın başkan adayı olduğu Beyaz  Liste ise 130 oy aldı. 3 oyun geçersiz olduğu seçimlerde, Borsa Başkanlığına yeniden Engin Yeşil seçilmiş oldu.

-KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ-

Seçim sonuçlarını değerlendiren Yeşil, demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlere katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür ederek, "Bundan sonraki süreçte göreve kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.

-PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ-

Yeşil, üyelerden alınan bu destekler ile yeni projelerinin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışacaklarını söyledi.

-ODA SEÇİMLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ-

14 Nisanda yapılacak olan Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Seçimleriye ilgili de konuşan Yeşil, tüm adaylara başarılar diledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz