Görüş Bildir

Yerel şarkıcıdan hayvenseverleri sevindirecek bağış

Denizli'de yerel şarkıcı Ozanca, ilk albümü 'Ege'den'in tanıtımı için düzenleyeceği konserin gelirini, sokak hayvanları için harcayacağını söyledi.

Yerel şarkıcıdan hayvenseverleri sevindirecek bağış
Denizlili yerel şarkıcı Ozanca, hayalini kurduğu ilk albümünü çıkardı. Ege'den ismini verdiği albümünde Denizli, Aydın, Muğla ve Burdur yöresinden 10 türküye yer veren Ozanca, çıkış parçası olan 'Erik Dalı Gevrektir' şarkısına da klip çekti. Bekilli İlçesi'nde yapılan klip çekiminde Ozanca'nın eşi, bebeği, amcası ve köpeği rol aldı. Albümünün piyasaya çıktığını ve ilgi gördüğü belirten Ozanca, albümün tanıtım konserinde gelirin sokak hayvanları için harcanacağını söyledi.
Albümdeki 'Erik Dalı Gevrektir' klibinin aile sıcaklığı içinde çekildiğini söyleyen Ozanca, "10 türküden oluşan albümümüzü tamamladık. Kendi ailemin de oynadığı sıcak bir klip oldu. Konusunu kendi yazdığım bir klip çektik. Albümde Muğla, Denizli, Aydın ve Burdur türküleri var. Albümün çıkış parçası olan türkünün klibinde amcam Baki Karpuz, eşim Neşe Kaya Karpuz, oğlum Deniz Kaya Karpuz oynadı. Hepsi çok güzel oyunculuklar çıkardı. Hatta köpeğim bile oynadı. Çok güzel bir aile klibi oldu. Albümün tanıtımı için konser düzenleyeceğiz. Buradan elde edilen gelirin bir kısmını sokak hayvanları için kullanacağız" dedi.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi