Yerel zirve!

İl Valisi Aksoy, haftanın ilk gününde "yerel zirve" gerçekleştirdi. Belediye Başkan vekilleri ve kamu kurum müdürleriyle bir araya gelerek, kentin temel sorunlarını konuştu.

Yerel zirve!

DİYARBAKIR Valisi Hüseyin Aksoy, kanun hükmündeki kararname ile belediyelere görevlendirilen başkan vekilleri ve çeşitli kurumların müdürleri ile toplantıda bir araya geldi. Vali Aksoy toplantıda, hizmetlerin aksamaması talimatını vererek, görüş alışverişinde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy'un başkan vekilleri ve bazı kurum müdürleri ile basına kapalı yaptığı toplantı ile ilgili valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Valimiz sayın Hüseyin Aksoy, Kanun Hükmünde Kararname ile belediyelere görevlendirilen Başkan Vekilleri ve çeşitli kurumların müdürleri ile yapılan toplantıya başkanlık etti.

YEREL ZİRVE YAPILDI

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Aksoy’un yanı sıra, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Sur İlçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Silvan İlçe Belediye Başkan Vekili Murat Kütük, Hani İlçe Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı ve çeşitli kurumların müdürleri katıldı.

İLDEKİ SON GELİŞMELER

İlimizde son dönemde yaşanan gelişmelerin konuşulduğu toplantıda İlimizde vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerin aksamaması için gerekli çalışmaların yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantıda vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi hususunda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğinin altı çizildi. İlimizde hizmetlerin üst seviyelere taşınması için yapılması gerekenler konusunda karşılıklı görüş alış verişinin ardından toplantı sona erdi" denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz