Görüş Bildir

Yoksula uzanan yardım eli

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Diyarbakır İl Temsilciliği, ihtiyaç sahiplerine yıl boyunca çeşitli yardımlarla destek sunuyor.

Yoksula uzanan yardım eli

Dernek tespit ettiği ailelere en az bir yıl boyunca gıda, giyim, kırtasiye, temizlik ürünü yardımında bulunuyor.

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla dernek tarafından, yıl boyunca yardımda bulunulan 80 aileye 2'şer kilogram et ile kırtasiye seti desteği sunuldu.

BEŞİR DERNEĞİ DESTEĞİ

Derneğin İl Temsilcisi Yusuf Birsin, daha çok yetim, öksüz, yoksul ve muhtaç aileye ulaşmak için veren el ile alan el arasında köprü vazifesini yerine getirmeye vesile olduklarını söyledi.

Hayır sahiplerinin yardımlarını arttırmasıyla ihtiyaç sahibi daha birçok aileye ulaşabileceklerini vurgulayan Birsin, şöyle konuştu:

"Yurdumuzun dört bir yanında ihtiyaçları olan sobalı evler var. Biz ısınınca camı açıp serinlemek isterken, naylon ile kapatılmaya çalışılmış pencereler var. Bir tas çorba da olsa, bir ekmeğin yarısı da olsa paylaşmak güzeldir. Unutmayalım, çaresizlik insana istemediği şeyleri yaptırabilir. Aileler ekonomik darlıktan dolayı dağılıp, parçalanıyorlar ve bunları çoğu zaman göremiyoruz. Küçük bir yardımla onları tüm bu tehlikelerden uzak tutar, hayata tutunmalarını sağlarız."

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi