Görüş Bildir

Yolcuların sorunları Danışma Masasında!

Büyükşehir Belediyesi, günde ortalama 3 bin 500 yolcuyu ağırlayan Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nde (DİŞTİ) kurduğu Halkla İlişkiler Danışma Masası ile yolcuların sorunlarını çözüyor.

Yolcuların sorunları Danışma Masasında!

Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nde (DİŞTİ) yolcuların sorunlarını çözmek amacıyla Halkla İlişkiler Danışma Masası oluşturuldu. DİŞTİ, günde ortalama 3 bin 500 yolcuyu ağırlarken, 21 gündür oluşturulan danışma masası, her gün yüzlerce yolcunun sorunlarına çözüm üretiyor. Şuana kadar 40 mağdur yolcuyu gideceği kentte ulaştıran Halkla İlişkiler Danışma Masası, başvuruları dilekçelerle alıyor ve oluşturulan tutanakları arşivleyip muhasebe birimine teslim ediyor.

Hasta yakınları misafirhaneye gönderiliyor

Ulaşım sorunları dışında kalacak yeri olmayan yolcuların sorununu da çözen danışma masası, şuana kadar 5 yolcuyu kentteki otellere yerleştirdi.

Danışma masası, kentte gelen hasta yakınlarını yeni hizmet vermeye başlayan Yenişehir ilçesi Yıldız sokakta bulunan Büyükşehir Belediyesi misafirhanesine yönlendiriyor.

Yolcular yönlendiriliyor

2 personelle hafta içi 08.00-17.00 saatleri arası hizmet veren Halkla İlişkiler Danışma Masası, mağdur olan yolcuların yeme ve içme ihtiyaçlarını karşılıyor. Danışma masası, ayrıca otobüs şirketleriyle yaşanan sorunları çözmek adına yolcuları DİŞTİ Genel Müdürlüğü’ne yönlendiriyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi