Zergan'ın islahı şart

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Kızıltepe’de Zergan deresinin ıslah çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Zergan'ın islahı şart

MARDİN - AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Kızıltepe’de Zergan deresinin ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Akdağ, ilçe merkezinden geçen Zergan deresine 29 menfez yapılacağını ve iki yıl içinde ıslah çalışmalarının bitirileceğini belirterek Kızıltepe merkezindeki kötü görüntüyü sona erdirmek istediklerini söyledi.

Akdağ şöyle konuştu:

                     

İSLAH ÇALIŞMASI

"Firma yoğun bir mesai harcayarak ciddi bir çalışma yürütüyor. Uzun süredir Kızıltepe içinden geçen bu nahoş olan görüntüyü bir an önce sona erdirmek seçim vaatlerimin de arasındaydı. Belediyemizin de istimlak ile ilgili çalışmalarındaki yardımlarını duymuş olmaktan memnuniyet duyuyorum. Kızıltepe hepimizin. Kızıltepe’nin insanlarına yaraşan medeni bir şehir olma noktasındaki çalışmalarımızı birlikte yürütüp insanlarımızın daha hijyen ortamında sıhhatlı bir şekilde yaşaması için çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz. Hedefimiz inşallah projenin bittiği noktada açılışını güçlü bir törenle yapıp insanlarımızın hizmetine sunmaktır."(aa)

Kaynak: Diyarbakır Söz