Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPORUN İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

Diyarbakırspor ilk yarının son maçında şeyh şamil  gençlik sporu 5-1 yenerek ilk yarıyı Çüngüş sporun ardından 2. sırada bitirdi, liderin 23 Diyarbakırspor un da 22 puanı var.

   Şeyh şamil gençlik spor maçında üstün oynayan taraf Diyarbakırspordu Sezon başında yeni bir kadro kuran Diyarbakırspor ilk 5 haftada toparlanma süreci geçirdi. Daha sonra çıktığı maçlarda topladığı puanlarla diğer rakipleri ile puan farkını açtı.

   Oynadığı dokuz maçta 32 gol atan kalesinde sadece 7 gol yiyen Diyarbakırspor hem ligin en çok gol atan takımı hem de ligin en az gol yiyen takımı ilk yarıda ikinci yarı maçlarından sonra A ve B grubundan ilk 3 e kalan takımlar kendi aralarında mini bir lig oynayacak bu maçların sonucunda ilk 2 sırayı alan takımlar süper amatör ligine çıkacak.

    İkinci yarıda ara transferde aldığı iki Senegal li Oyuncuyu kadrosuna katan Diyarbakırspor bir iki sürpriz transferde yapabilir. Diyarbakırsporun eski günlerine dönmesi şehir olarak en büyük dileğimizdir.

      Diyarbakırsporun eski yöneticileri adeta Diyarbakırsporu bitirmek için her şey yapmışlar. Son altı yıldır da Büyükşehir belediyesinin personeli belediyedeki işlerini bırakmış Diyarbakısporla uğraşıyor. Büyükşehir belediyesi personeline sahip çık böyle yolsuzluk yapan memlekete zarar veren adamları nasıl resmi kurumlarda barındırıyorsunuz, nasıl göz yumuyorsunuz hayret ediyoruz. Belediyede uğraşacağı iş yok mu devlet bedava mı maaş veriyor.

    Demirbaş defterleri imha edilmiş. 2 adet büyük jeneratörlerden biri kamyonla taşınabilecek ağırlıkta maddi değeri yüksek jeneratör sosyal tesislerde her odada bulunan 35 klima 35 dijital TV nin akıbeti beli değildir. Bunların hepsi belediye personelinin bulunduğu dönemlere denk geliyor.

   Diyarbakırsporun 100 dönüm arazisini satmak için yılardır peşkeş çekiyor. Milleti kandırarak milletten para alıyor Bunlar belgelerle tespit edildi. Diyarbakırsporun arazisini satmak için her türlü yolu denedi. Bunlar sadece bildiklerimiz. 2 adet 0302 model otobüs parçalar halinde Mardin yolu üzerinde ota parçalara satıldığı söyleniyor. 

  Diyarbakırsporun Çetin Sümer dahil Durana kadar uzanan sürenin çok iyi incelenmesi lazım. Diyarbakırsporun demir baş defterlerinin çoğu  imha edilmiş. Süper ligde oynayan bir takımın hiçbir demirbaş defterinin bulunmaması çok vahim ve düşündürücüdür. Diyarbakırspor kimsenin babasından kalan ne mirastır, ne aile şirketidir. İncelemeye gelen müfettişlerin  bir an önce Diyarbakırspora zarar verenleri tespit edip adalete hesap vermeleri en büyük dileğimizdir.

      SIKINTIDA OLAN  AMATÖR KULÜPLERİMİZ MALZEME BEKLİYOR

 Büyükşehir belediyesi tarafından amatör kulüplerimize dağıtılması gereken malzemelerin zamanında dağıtılmaması amatör kulüplerimizi sıkıntıya soktu. Malum çetin kış şartları ve mevsim değişti. Zor kış şartları yağmur çamurda malzemelerin erken geleceğine güvenen ve tedbir almayan amatör kulüplerimiz sıkıntı çekiyor.

    Zamanında dağıtılmayan malzemelerin bir anlamı kalmaz bizlerde büyük şehir belediyesi yetkililerinden amatör kulüpleri adına bunu ivedilikle istiyoruz. İnşallah bu malzemeler en kısa sürede amatör kulüplerimize dağıtılır ve bu sıkıntılarda biter.

 

 

 


Bu Makale 6517 kere okunmuştur.