Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

ACİLEN TEKNİK HEYETE ÇÖZÜM BULUNMALI

   Diyarbakırspor ligin ikinci haftasında kendi sahasında oynadığı Silvan 21 spor maçında golsüz berabere kalarak 2 puan kaybetti. Rakip Silvan 21 spor Oynamaya değil oynatmamaya gelmişti. Zamandan çaldı yere yatan oyuncu kalkmadı zamandan çaldı. 0yunu soğuttular maç sonunda Diyarbakırspordan aldıkları 1 puan için soyunma odalarındaki çığlıkları  sevinçleri Seyrantepe de yankı yaptı. 800 civarında taraftar takımını yanlız bırakmadı destek çıktı,

   Kaybettiğimiz iki puan için çok üzgünüz. Diyarbakırspor çok panik yaptı telaşlı oynadı  İlk yarıda yakaladığı net gol pozisyonlarını gole çeviremedi. Çevirseydi maç kopacaktı. Doksan dakika baskılı oynadık iyi olmamamıza rağmen bu maçı rahat kazanmamız gerekirdi. Teknik heyet  bu maçta yetersiz kaldı.

   Sahada gezinen bazı oyunculara kenar yönetimi seyirci kaldı oyuna müdahale edemediler. Gol yollarında Osman sakatlanınca forvetsiz oynadık sahadaki teknik heyet  oyuna müdahale etmemesi ile Diyarbakırspor iyi oynamadığı bir maçta yenebileceği bir maçtan bir puanla ayrıldı. Daha sezonun başı bu puanlar telafi edilebilir. Bu açta alınan beraberlik takımın bütün eksiklerini sahaya yansıttı . Bunu herkes gördü Bu konuda yönetim olarak yol yakınken radikal kararlar almayız.

    Bu teknik heyet Diyarbakırsporun yükünü kaldıramıyor daha işin başındayız Acilen Emin Sevmişin yanına bir teknik direktör bulunmalı disiplinli taviz vermeyen oyunu okuyan takıma müdahale edebilecek dişli bir teknik adam lazım. Diyarbakırspor bu teknik ekiple bu ekip çok puan kaybeder.

    Biz gördüğümüzü yazıyoruz kimsenin düşmanı değiliz dışarıda iyi insan  olabilirler.. Ama saha içinde yetersiz kalıyorlar..  Bunu maçı izleyen bütün taraftarlar gördü başkanın radikal kararlar alması lazım. Bizim bekleme lüksümüz yok. Bu yıl mutlaka bal ligine çıkmak zorundayız Bu sezon çıkamazsak beraberinde  çok şey kaybederiz 10 yıl geri gideriz.

     Futbolcular bu konuda uyarılmalı dikkatleri çekilmeli takım içinde disiplinsiz hareketlere asla taviz verilmemeli Yoksa hüsrana uğrarız.Verilen emeklere harcanan paraya  Ekrem Karakoç a yazık olacak.

   Hep beraber  destek olalım Diyarbakırspora  sahip çıkalım Bu takım hepimizin herkes elini taşın altına koysun. Birlik beraberlikten güç doğar


Bu Makale 757 kere okunmuştur.