Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

AZİZ YILDIRIM’DAN DİYARBEKİRSPOR’A TESİS MÜJDESİ

    Diyarbekirspor kendi sahasında B.B. Vansporu 2-0 yendi Rakibin ideası kalmamıştı. Maç centilmence geçti Hakem çok gereksiz kartlar kullandı Diyarbekirsporun bir çok oyuncusuna sarı ve kırmızı kart gösterdi,

  Sahada türbinlerde her şey güzeldi .Orta hakem hariç, tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı Bereket versin ki ne iki takımın taraftarları nede sporcular hakeme uymadı. Maçın centilmence dostane şekilde  geçmesi böyle art niyetli hakemlere tokat gibi geldi .Belikli bu hakem triyosu bu kent de art niyetle gelmişti.

  Sekiz takım play of için yarışıyor Diyarbekirspor’un son dört haftada çok dikkat etmesi lazım bir yenilgi işleri çok karıştırır Altımızdaki takımların nefesleri ensemizde bu yıl play af a kalmakta çok zor olacak dikkatli olmak lazım

   Şehrimizin 2.ligdeki diğer temsilcisi Amedspor deplasmanda Afjet Afyonspora 2-0 yenilerek  ateşin içine tam girdi.Sezon başından beri bir çok sıkıntılar çeken maddi sıkıntılarla boğuşan Amedspor’un ligde kalması için bu hafta mutlaka Kastamonu sporu yenmesi lazım Bu ligde kalmak için final maçı  gibi kazanamazsa çok şey kaybeder Umarız Sivas B.B spor maçındaki silinen üç puan aramazlar.

   Geçen hafta Diyarbekirspor kulübünün organize ettiği Aziz Yıldrımın onuruna yemek verdi. Bütün spor camiası kent dinamikleri destek için ordaydı.Başkanlık için destek istedi .Aziz yıldırım Diyabakır da kendi memleketinde çok sıcak karşılandı

  .Bizleri İstanbul takımları ilgilendirmiyor.Fakat bir büyük kulübün başında Diyarbakırlı olması bize gurur veriyor Aziz Yıldırıma başkanlık seçiminde başarılar dileriz umarız kazanır.

   Aziz yıldırımın Diyarbekirspor yönetimine 200 dönüm arazi bulun tesislerin yapımı bana  ait demiş Bu hem Diyarbakır şehri için hem de Diyarbekirspor için çok iyi olur .Beş futbol  sahası olan sosyal tesisler profesyonel bir kulübün yükünü çekecek böyle bir tesisin yapılması bu kent adına çok sevindirici olur.

   Keşke Aziz Yıldırım gibi değerlerimiz çok olsa inanın kentimize çok katkıları olur. Aziz Yıldırım her yerde Diyarbakırlı olduğunu gururla söylüyor . bizde Aziz Yıldırıml’a Diyarbakırlı olduğu için gurur duyuyoruz Böyle değerli insanlara değerlere sahip çıkalım ve destekleyelim.

 


Bu Makale 1551 kere okunmuştur.