BİRİNCİ HEDEF DİYARBAKIRSPOR U YAŞATMAK

Diyarbakırspor bu hafta sonu ikinci yarının ilk maçında Pazar günü saat 14 .00 da beyaz tebeşir tesislerinde Sur Belediye sporla karşılaşacak.ilk yarıda topladığı 22 puanla ligi ikinci sırada bitirdi. İkinci yarıya yoğun bir şekilde hazırlanıyor.Eksiklerini ara transferde gideren Diyarbakırspor ligin ikinci yarısında hedefi önce play of grubuna kalmak sonrada play of grubundan süper amatör ligine çıkmak.

    Şimdi sportif başarı lazım son yıllarda Diyarbakırspor sporda dibe vurmuş durumda borçlar maddi sıkıntılar yönetim hataları başarısızlığın en önemli nedenleri olarak sıralayabiliriz Günü birlik başarılar Diyarbakırspora çok zarar vermiş hazıra alıştırılan takımımız bu konuda iyice dibe vurmuştur. Alt yapısı olmayan kulüplerin başarılı olmaları maddi güç ve tesadüflere bağlıdır.

    Bu gün günümüzdeki profesyonel  futbol takımları dışarıdan yapılan transferlerle maddi bir sıkıntı yaşadıklarını fark edince acilen alt yapıya önem vermeye başlamışlar. Diyarbakırsporun bu gün ayakta durması için maddi güce ihtiyacı var amatör ligde olsa da parasız olmuyor.Alt yapı için olumlu projeler var bu işleri basamak ,basamak çıkmak lazım uzun vadeli işler önce yaşaması için ayağı kalkması için mücadele ediyoruz.

    Önce kendi ayaklarının üstünde durarak yaşamasını öğrenmesi lazım. Bu konuda mülki amirlerin bu şehirde yaşayan herkesin büyük desteğine ihtiyacımız var. Diyarbakırspor bu şehrin ortak değeridir Geçmişi mazisi başarılarla doludur.  Herkes elini taşın altına koymalıdır.Geçmişte çok  hatalar çok olmuştur iyi işler yapanda olmuştur mutlaka iyi niyetli insanlar olmuş ama azınlıkta kalmışlar

   Bu gün Diyarbakırspor un dibe vurması amatör ligde mücadele etmesi bu kentin en büyük ayıbıdır .Bu şehirde lüzumsuz işlere çok para harcandı Diyarbakırspor u kurtarmanın dışında bu gün Diyarbakırspora yapılanlar hiçbir takımın başına gelmedi.bu yapılanlara rağmen görüldüki hiçbir şey Diyarbakırsporun yerini tutamaz.

     Diyarbakırspor  daha önce makineye bağlı yaşam mücadelesi veriyordu. Şimdi makineden kurtuldu  kendi gücü ile nefes almaya başladı yakın da dimdik ayağı kalkacak Bu şehrin ortak değeri Diyarbakırspor u bitirmeye kimsenin gücü yetmez altında ezilir kalırlar

   Bizlerde yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız Bu bızim şehrimize olan vefa borcumuzdur .