DİYAR BERABERLİK TAKIMI OLDU

Yeni Diyarbakır spor  ligin en çok beraberlik alan takımı oldu.
İç saha ve deplasmanlar da ki maçlarda 8 beraberlik alan Yeni Diyarbakırspor bu geleneğini Arsin spor karşısında da devam ettirdi. Rakibine 1 puan armağan eti.
Evinde istikrarsız sonuçlar alan Yeni Diyarbakırspor kaybettiği ve oynadığı  isteksiz futbola taraftarlarını üzmeye devam eti.
Dikkat ederseniz her geçen gün  taraftar sayısında azalma oluyor.
Bunun nedeni Diyarbakı spor AŞ’ nin aldığı başarısız sonuçlara bağlı alınan kötü sonuçlar taraftarları da karamsarlığa itti.
Y.Diyarbakır spor taraftarları başarısızlığı asla tahammül ve kabul etmez.
Hedefi olmayan bir takımın peşinden asla gitmez ‘görünen köy klavuz istemez’ misali durum ortada Y.Diyarbakırspor liderle arasında 13 puan fark var. 2 sezondur çok yanlışlar yapıldı başkan yanlış adamlarla yola çıktı.
Bu sezon başında  yine yanlış yapıldı  sezon başında oturmuş bir kadro dağıtılarak yeni sıfırdan bir takım kuruldu.
Yapılan aşı tutmadı.
Şimdi geçte olsa  ilk kez olumlu bir adım atıldı.
Diyarbakır spor AŞ’ nin sportif  direktörlüğüne İsmet Yılmaz getirildi.
Yılmaz  deneyimleri  tecrübeleriyle bu takıma çok katkı sağlar.
Buna inanıyoruz sporcu psikolojisinden çok iyi anlıyor önümüzde çok maç var.
Bu görüntü bu futbol ile bu takım çok zor play of oynar. İsmet Yılmaz ve Mustafa  Ceviz ile yapılan kan değişikliği inşallah takıma Olumlu yansır. Ve bu takım bu teknik heyetle tırmanışa geçer. Y.Diyarbakır taraftarlarının en büyük özeliği takımını hep zirvede görmek i ster.
Başarlı bir takım ister ideasız  orta sıralarda  oynayan takımın ne maçına gelir nede o maçlarda heyecan olur 
Diyarbakır taraftarı zoru ve başarıyı sever. Bu forma herkese nasip olmaz  giymek için can atan yüzlerce sporcu var Taraftarların istediği maçın başından sonuna kadar rakibini presle boğan devamlı baskılı oynayan ve iç sahada sürüklese eden bir  takım ister.