Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİR SPOR DA Kİ ZİHNİYET DEĞİŞMELİ.

Diyarbekirspor Trabzon 1461 deplasmanından bir puanla döndü .Yeni teknik direktör Osman Özdemir le anlaşan ve ilk maçına çıkan Diyarbekir spor Trabzon 1461 deplasmandan bir puanla döndü.

  Diyarbekir spor dengesiz takım hiç umulmadık maçları kaybetti özellikle kendi sahasında çok kritik Turgutlu spor ve Ankara Demirspor maçlarını kaybederek büyük bir yara aldı. Diyarbekir spor beşinci sezondur grafik aynı yapılan hatalar aynı

  Bu grupta 9 takım puanları birbirine çok yakın bariz bir üstlüğü olan takım yok herkes birbirini yeniyor.Çok karmaşık bir grup kimin bu grupta şampiyon olacağını kestirmek çok zor yalnız bir takım Yeni Ordu spor sesiz emin adımlarla geliyor .Yedi haftadır bir seri yakalayan ve içerde dışarıda maç kazanan bir takım diğer rakiplerine göre bir adım önde gözüküyor.

   Diyarbekir spor Diyarbakır sporun misyonunu devam ettirmek için oluştu. Fakat arda çok fark var Diyarbakır spor halkın takımıydı çaycısından simitçisine kadar fırıncısından yayladaki çobanına kadar yönetim halkı dinliyordu .Yanlışları görebiliyordu bu saydığım özelliklerin hiç biri Diyarbekir spor’da yok.

  Diyarbekir spor yönetimi halkın dediklerini yapmıyor. Kendi bildiklerini yapıyorlar.Menajer Numan Polat olayı buna son örnektir.

  Diyarbekir sporda menajer Numan Polat olduğu sürece Diyarbekir spor da ki gidişat değişmeyecektir.Diyarbekir spor 5 yıldır yerinde sayıyor eğer bu yılda şampiyon olmaz‘sa hem misyonunu hem de arkasındaki desteği kaybeder.

  Kentimizin diğer güzide takımı Amed spor evinde ligin güçlü takımlarından Keçiören sporu yenerek rahat bir nefes aldı. Uzun zamandır evinde galip gelemeyen Amed spor  Keçiören spor maçında çok istekliydi maçı kazanmak için çok çalıştı . Maçın son bölümlerinde on kişi kalmasına rağmen maçı kazanarak uzun süredir hasret kaldığı galibiyeti aldı.

  Amedspor Ahmet Akcan’la bir hava yakalamalı takımın maddi sıkıntıları olmaz’sa Amedspor eski günlerine dönebilir.

   Amedspor ‘un forveti biraz daha becerikli olsa maçı daha erken koparabilirdi.Deniz Naki biraz daha rahat oynasa orta saha yükünü biraz hafifletse sorumluluk alsa Deniz Naki daha çok katkı sağlar .

 

 


Bu Makale 908 kere okunmuştur.