Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBEKİRSPOR’A EVİNDE KAYIP PUAN YAKIŞMIYOR

Diyarbekirspor evinde yine fire verdi 24 Erzincanspor’la berabere kalarak avantaj kaybetti. İlk yarıda oynadığı korkak ve isteksiz futbolun bedelini iki kayıp puanla ödedi .Sezon başından beri Diyarbekirspor’un forvetlerinde tık yok  teknik heyet çifte standart uyguluyor.

   Geldikleri takımlarda gol kıralı olan futbolcu’ların Diyarbekirspor forması altında bırakın gol atmayı  takıma katkıları yok.takıma daha çok sıkıntı veriyorlar.Diyarbekirspor birde gol yerse altından çıkmakta çok zorlanıyor.

     Tek şans verilmeyen futbolcu Aykut Çift fazla forma şansı bulmamasına rağmen 5.6 gol atan bir oyuncuya diğer oyuncular kadar şans verilmiyorsa bunun adı çifte standarttır. Bu maçta özellikle ikinci yarıda bulduğu bir çok  net gol pozisyonlarını cömmert’çe ve beceriksizce ,kaçırdılar. Şampiyonluğa oynuyorsan evindeki bu tür maçları kazanmak zorundasın.Kazanamıyorsan sıkıntı var demektir.

    Bir puan yenilgiden iyidir ama rakiplerin karşısında ama yenebileceğin takımın karşısında değil kaleci İhsan kalesinde devleşmezse Emrah Kiraz 90+ 5 te gole giden rakibini indirip kırmızı kart görmeseydi işler daha zor olacaktı Emrah kiraz artı kaleci bir puanı kazandı gerisi sadece seyretti .

   Yazık hedefi olan bir takıma böyle puan kayıpları yakışmıyor acilen takımın gol yollarındaki sıkıntıya çare bulması lazım yazık yakaladığımız avantajı ıyı kullanmak zorundayız.Herkes üstüne düşeni yapsa sorumluluk olsa sonuç kendiliğinden gelir.

   Lider Pazar spor’un yenilmesi ile bir ve ikinci sırada iki takımın 35 puanı var .Pazarspor ve Diyarbekirspor ilk iki sırayı paylaşıyorlar..Bu maçtan çok çıkaracağı çok dersler var. Bir an önce takımın toparlanması lazım haftaya deplasmanda oynayacağı Yeni Orduspor ligin üçüncü sırasında güçlü bir takım eğer şampiyonluk istiyorsan Yeni Orduyu deplasmanda yen gel bizde alkışlayalım iyi bir kadromuz var ikinci lig ayarında

   Eldeki malzeme iyi kullanamıyoruz .Yazık verilen emeklere taraftarlara yazık kalan maçlarda Diyarbekirspor futbolcularının daha çok sorumluluk alması lazım Diyarbekirspor bu sezon bir üst lige çıkmaz’sa hiç bir zaman çıkamaz.ligin en iyi kadrosu bizde seyirci bizde borcu yok T.F.F nin 3.ligde her yıl takdir belgesi verdiği iki kulüpten biri Diyarbekirspor’dur.

   Sporu seven bir vali'miz  belediye başkanımız  emniyet müdürümüz var Futbolcular akıllarını başlarına toplasın Diyarbakır şehri ve sevenleri bu sezon Diyarbekirspor’dan şampiyonluk bekliyor.


Bu Makale 1599 kere okunmuştur.