DİYARBEKİRSPOR RÜYA’DAN ÇOK GEÇ UYANDI

Diyarbekirspor son haftalardaki çıkışını 1461 Trabzon karşısında devam ettirdi. 1-0 geriye düştüğü maçta sonradan  toparlanan ve galibiyeti hakkı ile alan Diyarbekirspor böylece yakaladığı seriyi devam ettirdi.

Eğer Diyarbekirspor yönetimi daha erken uyansa yaraya daha erken neşter vursa müdahale etse Faruk Türk ü daha erken takımın başına getirse takımdaki sıkıntıları daha çabuk çözse takım şimdi ligin lideri olurdu.

    Diyarbekirspor sezon başından beri çok kolay ve çok gereksiz puanlar kaybetti. Gereksiz  hocalarla zaman kaybetti.Takımdaki iç huzuru sağlayamadı .şimdi sağladı ona da zaman yeterli olmadı.

  Bazı olaylardan yönetimin kendine ders ve pay çıkarması lazım henüz geç değil önünde play of maçları var Bütün takım yönetim ve şehir kenetlenmeli futbolcular da teşvik edilmelidir.

  Son 6 haftada yenilgi yüzü görmeyen ve çıkış  yakalayan Diyarbekirspor 1461 Trabzon’dan aldığı 3 puan ile play of  u büyük ölçüde garanti ederken matematiksel olarak ta son iki maçta liderin kaybetmesini bekleyecek. Çünkü arada beş puan ortada kalan  iki maç ta 6  puan var bakalım son iki haftada neler olacak

    Kentimizin diğer temsilcisi Amedspor çıktığı çok kritik Keçiören gücü deplasmanında alın değerinde bir puanla döndü.Diğer rakipleri de kaybetmedi son iki hafta nefesler tutuldu,

   Amedspor evinde çok gereksiz puanlar kaybetti zamanında yapılmayan müdahaleler sonucu Amedspor küme düşme potasına girdi.

   Amedspor bu hafta sonu evinde ligin lideri Hatayspor la oynayacak yenerse ligde kalması garanti olur aksı sonuçlarda rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek

   Ziraat Türkiye kupasının finali Diyarbakırda oynanacak. Bu sezon enteresan sonuçlara şahit oluyoruz. Son olaylı Beşiktaş Fenerbahçe maçının karanı federasyon verecek .Umarız verilen karardan Türk futbolu zarar görmez ,

    Bizler için takımlar hiç  fark etmez final maçında kentimizi en iyi şekilde temsil ederek şehrimizin güzel tanıtılması için elimizden ne gelirse yapacağız.Kentimiz adına ne güzelse bizlerde bu şehirde yaşayanlar olarak en güzelini yapacağız.