DİYARBEKİRSPOR VE AMEDSPOR’UN HAFTASI

Diyarbekirspor güzel bir oyundan sonra Turgutlusporu deplasmanda  4-1 farklı yenerek izlemeye gelen gurbet’teki  taraftarlarına üç puan hediye etti.  Bir adım daha play of a yaklaştı.Son haftalarda Faruk Türk ve ekibi yönetiminde başarılı sonuçlar alan yenilgi yüzü görmeyen Diyarbekiirspor bu sezonda teknik direktörlerin kurbanı oldu.

  Her sezon yapılan hatalar aynı yanlış teknik direktör seçimi yönetimin teknik heyetin çok işine karışması çok teknik adam değişmesi Numan Polat faktörü futbolcularda olumsuz etki yaptı. Bu önemli faktörler Diyarbekirspor’un başarısının önüne set çekti.

   Yönetim teknik heyetlerin işine karışmasa ve bütün yetkiyi teknik adamlara bıraksaydı şimdi Diyarbekirspor daha değişik yerlerde olabilirdi.Diyarbekirspor play of yarışının içinde olmak için bütün kalan maçlarını en iyi sonuçlarla bitirmek için uğraşıyor

    Kalan üç maçını kazanarak ligi iyi bir yerde bitirip play of hazırlıkları başlamalı 4 final kaybeden Diyarbekirsporu yine zorlu bir süreç ve zor rakipler bekliyor.

    Sezon başında dört beş teknik adama verilen süre ve iyi şartlar yerli hocalara ve teknik adamlara  verilseydi Diyarbekırspor’a daha çok faydası olurdu.

     Şehrimizin diğer temsilcisi Amedspor kendi sahasında seyircisi önünde Kastamonu spor  karşısında zorlanmasına rağmen 10 kişi kalan rakibini 1-0 yenerek sadece nefes aldı Önüde üç  tane zorlu maçı var. Rakipleri ideasız takımlarla oynarken Amedspor zorlu takımlarla mücadele edecek Keçiören gücü Hatay spor Tokat spor

  Sezon başında lige şampiyonluk parolası ile lige başlayan bir takımın şimdi ligde can çekişmesi yönetimin sezon başında iyi bir kadroyu dağıtıp yerine aldığı oyuncuların  giden oyuncuların yerini dolduramadığı için takım bu duruma geldi.

  Amedspor bu yıl ligde kalırsa şampiyonluk kadar değerli olur.İnşallah ligde kalır .Düşerse bu yönetimin işi çok zor olur vebali ağır olur.

  Amedspor maçında Azrailler grubu olmak üzere bütün spor severler Amedspora  destek verdi Azrailler gurubunun bu asil duruşunu takdir etmek lazım hepimiz bun şehirde yaşıyoruz.Bu dayanışma kentimiz adına olumlu bir dayanışma herkese örnek olmalıdır.