TETİKÇİ KUKLA GÖREVİNİ YAPTI!

Diyarbakırspor deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Denizli Belediyesi ile 1-1 berabere kalarak 2. lige çıkma şansını kaybetti  kenti yasa boğdu. Her zamanki gibi evinde korkak bir taktikle oynayan ve pek etkili olmayan Diyarbakırspor  arkasında büyük seyirci desteği olmasına  rağmen maçı tepside rakibe armağan etti.

Sahada futbol adına bir şey yoktu, takımda cesaret yoktu, sahada takıma tatik verecek teknik heyet yoktu sahada futbol yoktu, takımda elle tutulacak bir sporcu yoktu, her sezon yanlış transferler yapılıyor yazık harcanan paralara, emeklere, işi bilen akılı yöneticiler olmasa masa başında bitirirler. Sadece türbinlerde büyük bir coşku ve heyecan vardı, bu sahada uyuyan sporculara yansımadı. Maçın kahramanı Hüseyin Sabancı idi, yaptıkları ile maça  damgasını vuran o perde arkasında yönetilen bir kuklaydı. O kadar bürokratı  varken  seçiim öncesi / BÖYLE ÖNEMLİ MAÇ ÖNCESİ TAKIMIN YANINDA OLMALARI LAZIMKEN ONLAR KAHVE KÖŞELERİNDE DEDİKODU PEŞİNDEYDİ  KULİS PEŞİNDEYDİ ) TFF nin tetikçi sabıkalı hakemi, kuklası Hüseyin Sabancı penaltı vermek için yürek yemek lazımdı korkmadı penaltısını verdi görevini tamladı. Kukla görevini yaptı istediğini yaptı elini kolunu saldı gitti, çünkü karşısında adam yoktu memleket sahipsizdi.

Tetikçi Hakem Futbol Federasyonu’nun uşağı Hüseyin Sabancı yine yaktın bizi! Her zaman olduğu gibi maçtan günler öncesinde isyan ettik tetikçi dedik süper ligde puanlarımızı çaldı, Tokatspor maçında Bizi ligden düşürdü. Bu maçta rakibin yalakacılığını yaptı. Bilerek 5 dakika  uzattı  ve son noktayı koydu kimseden korkmadan alakası. Olmayan bir penaltı verdi, böyle önemli kritik maça Diyarbakır düşmanı hakemin verilmesi federasyonun tetikçiğinden başka bir şey değildir. Kukla görevini yaptı bravo federasyon artık bu hakeme üst klasmanda görev verebilirsin Bir memleketin kaderiyle oynadın polis ile taraftarı karşı karşıya getirdin bravoo!  Provakatörcü, bir kent ancak böyle karıştırılır insanlara ancak bu kadar zulüm edilir. 1 sezon verilen emeklere. yazık! Şimdi vicdanın rahatmı merkez hakem kurulu! Bir yerine, Kına yakarsın bu takımda formaya ihanet eden adamlar var. Kaleci Ceyhun’un dışında bu takımda adam tutmayacaksın

 Başta Hüseyin Sabancı'ya ve sahada gezinen maçı rakibe armağan eden sporcuları Allah'a havale ediyorum. Allah hakkımızı size bırakmasın haram olsun bu vebalin yükü çok ağır bizi masa başında bitirdiniz. BAŞTA TFF OLMAK ÜZERE TETİKÇİ HÜSEYİN SABANCI VE YAN HAKEMLERİNE VE YANDAŞLARINA HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ HARAM OLSUN! Maçtan sonra hakemin odasında  yalakalık yapan adiler çok vardı içimizde yarın nasıl bu insanların yüzüne bakacaklar merak ediyorum doğrusu.