Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

YENİ DİYARBAKIR ÇOK CÖMERT

Kendi saha ve seyircisi önünde Kemer Tekirovaspora puan kaybeden y. Diyarbakırspor taraftarlarını iç saha maçlarında üzmeye devam etti daha çok gol pozisyonu bulan gol kaçıran taraf rakipti rakip birde penaltı vuruşundan yararlanamadı.

İlk yarıda Diyarbakırspor’un hiç pozisyonu yoktu daha çok gol kaçıran daha çok topla oynayan Rakip Kemer Tekirova spordu. İkinci yarının son bölümlerinde şuursuzca baskı kuran gol arayan taraf Diyarbakırspor du.

Böyle oynayacağına ilk yarının ilk 20 dakikasında yoğun askı kurup istediğini alabilirdi rakibin direncini artırdıktan sonra son bölümlerde golün gelmesi çok zordu.

Diyarbakırspor’un iç saha hastalığı hala devam ediyor bu hastalık artık kangren oldu teknik heyet ve yönetim buna bir çözüm bulamadı buraya gelen bütün takımların 1 puanları cepte garanti geliyorlar Diyarbakırspor iç sahada çok korkak futbol oynuyor. Bu rakiplerin işine geliyor daha takımda forma yüzü görmeyen sporcular var ara transferde gelen İrfan İldiz daha öne PTT 1 ligi D.BB si Van Belediye spor da oynadı ne hikmetse çift kale maçlarında oynatılmıyor böyle mi sporcu kazanılır ve küstürülür.

Diyarbakırlı diye harcamak mı lazım diğerleri gibi ona da kendini göstermesi için şans verilsin bu onun en doğal hakkı oynadığı iç saha maçlarında toplam 21 puan kaybeden Diyarbakırspor bu kadar kayıp vermeseydi şimdi ligin zirvesinde olacaktı.

Lider Eyüp spor ise evinde 7 puan kayıpla iç sahada bu gurubun en başarılı takımı ve büyük ihtimale şampiyonluk için en büyük aday ve favori geriye kalan 8 hafta da takımlar ilk 5 e girip ise Play Off a gitmek için oldukça zorlu bir mücadele verecekler.

Kalan 8 maçta daha dikkatli olmak lazım kaybedilen puanların telafisi olmaz bir sezon boyunca harcanan emeklere yapılan masraflara yazık

Gelelim kentimizin diğer güzide takımı D. Büyük Şehir Belediye spora deplasmanda Gümüşhane spora 1-0 yenilerek play of ideasından uzaklaştı iç saha maçlarında başarılı sonuçlar alan aksine deplasman maçlarında başarılı olmaya n ve çok puan kaybeden BD. Büyük şehir Belediyesi taraftarlarını da üzdü.

Her sezon yapılan bu kadar emek yazık kent adına Diyarbakır kenti sporda hep başarıya alışmış bir kent başarısızlığı kabul etmeyen bir yapısı var takımlarımıza sahip çıkalım iyi yerlere gelmesi için herkesin desteğine ihtiyaçları var.


Bu Makale 4628 kere okunmuştur.