Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

AMEDSPOR F.K İLE DİYARBEKİRSPOR FİNAL YOLUNDA

Amedspor F.K yarı finalin ilk maçında Sivas belediyesine konuk olacak daha önce karşılaştığı rakibi evinde yenen deplasmanda berabere kalan bu maçlarda bir adım önde gibi görünüyor.

Deniz Nakının cezasının bitmesi sakat oyuncularının iyileşmesi teknik heyeti memnun ederken Amedspor f.k deplasmandan avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor.

İstanbulsporla son maça kadar nefes nefese giren Amedspor F.K  son maçta şampiyonluk ipini rakibine bırakmıştı

     Diyarbekirspor finalin ilk ayağında evinde Darıca Gençler birliğini konuk edecek 4 sezondur 3.ligde zirve mücadelesi veren 2 final birde yarı finalde yenilen Diyarbekirspor bu sezon işi sıkı tutyor.

Play off maçları öncesinde Feyzi İlhanlı bu sezon işi sıkı  tutyor.Play off oncesinde Feyzi İlhanlı futbolcuların butun alacaklarını ödedi. 4-5 2017 persembe günü Sayrantepede saat 16.00 da Darıca Gençler Birliği karsında finale çıkmak için avantaj arayacak Diyarbekirspor seyircinden büyük destek istiyor.

Bu önemli maçta taraftarlardan destek bekleyen İlhanlı avantajlı bir skor almak için Diyarbekirspor teknik heyetini ve sporcularını bu maça motive ediyor.

Bu güne kadar kimseden destek almadan yoluna devam eden Diyarbekirspor bir üst lige çıkarak şehrimize yeni bir hava getirmenin uğraşını verecek.                                                                                

    Diyarbakırspor'un 2 adet otobüsü  birde pikabı vardı ne oldu? Kimler götürdü.                                                                                                                                                                                                                                                 Diyarbakırspor'un kulüp tesislerindeki demir başlarını kamyonlarla kimler götürdü.

Talan etti ve hala nemalananlar var.

Bu memlekette yapılan en büyük icraat çalmak ve hırsızlık yapmak olmuş.

Gece uyurken vicdanen rahat uyuyor musunuz bakalım ölürken nasıl can vereceksiniz .

2 adet otobüsten birini zamanında Haluk Ulusoy Diyarbakırspora hibe etmiş o kadar aciz olan yönetim sigortalarını ödemeyince Ulusoy firması otobüsünü geri almıştı.

Diğer otobüs ise Diyarbakırspor çalışanları tarafından Parçalanarak satılmış ve izi kaybettirilmişti.

Pikaba gelince kullanılırken yakalandı..

Kİ şu an yedi emin parkında çürümeye terk edilmiş vaziyette.

Madem pikabı trafiğe çıkaran kişi yakalattı.

Neden cezayı kendi ödemedide kulübe yükledi.

Pikap neden bağlandı?

Birileri cevap versin… 


Bu Makale 483 kere okunmuştur.