BU SESİZLİK BOZULMALI DİYARBAKIRSPORA SAHİP ÇIKILMALI

Son final maçında Ankara Demirspor’a yenilerek seriye bir play of daha kaydetti.Bu mantalite bu kafa yapısı bu kulüp yönetimi ile 50 yılda geçse değişen bir şey olmaz yine yerinde sayar final maçlarında rakiplerin en çok sevindiği şey Diyarbekirsporun finalde kendilerine rakip olarak çıkmasıdır. Rakibin kazanma şansı yüzde yüzdür.

  Başka arayışlar olmazsa orijinal Diyarbakırspor’u  bu son 6,7 yılda yerinde saydıran ve zarar veren aile şirketi kuran Büyükşehir belediyesinde çalışan zevatın elinden alınsaydı bir şehir takımı  bu gün çalan çırpan hırsızların inadına ayakta durabilirdi.

Herkes seyrediyor hala anlamış değilim bir şehirde bu kadar kent takımına ihanet eden var ki, haddi hesabı yok gelen çalmış giden çalmış hepsi kulübe gelirken ceketle gelmiş iş adamı olarak çıkmışlar. Rant yapmışlar her zaman yaptıkları hırsızlıklar örtbas edilmiş bu kez öyle olmadı el bombası elerinde patladı

Diyarbakırspor ortada kaldı.kimi iş  adamı oldu kimi tüccar kimi efsaneoldu. hiç biri ortada yok yükünü alan aldı herkes sefasının peşinde  halada utanmadan para isteyen yüzsüzler var. İşte ortak değerimiz dediğimiz Diyarbakırspor’a verilen değer ortada Diyarbakırspora  yapılanlar ortada  bunun dünyada ne benzeri ne nede emsali var.

     Bu hafta bizi üzen başka konuda  hemşerimiz Aziz Yıldırım gibi bir değerin Fenerbahçe kongresinde başkanlığı kaybetmesi bir Diyarbakırlı olarak  üzüldüm Fenerbahçe  takımına çok katkıları oldu özelikle tesis açısından yaptığı hizmetlerle Fenerbahçe’nin tarihine damga vurarak  girdi.

     Keşke bu son kongrede aday olmasaydı  bu daha iyi olacaktı.Olsun biz Aziz Yıldırım  ve Nihat Özdemir gibi hemşerilerimizle gurur duyuyoruz.Diyarbakırın kapıları onlara her zaman açık gelsinler Diyarbakırspora kendi memleketlerinin takımı Diyarbakırspora sahip çıksınlar.bizlerde onların yanında olalım.

   Diyarbakırın sporda eski günlerindeki gibi Diyarbakırspor’un başarılarına  ihtiyacı var.Bu nasıl olur  iş  bilen insanlarla mert güvenilir insanlarla memleketini seven hizmet eden insanlarla olur.

  Diyarbakır şehri bir spor şehridir Diyarbakırspor bu kentin en değerli ortak değeridir genç bir nüfusu var Gençler kahve köşelerinde vakit geçireceğine onları spor alanlarına çekmek, daha doğru değimli mülki ,amirlerin dikkatine