Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYABEKİR SPOR 2.YARIDA

Diyarbekirspor evinde zorlu bir maçtan sonra Muğla spor u 2.yarıda bulduğu gollerle 2–1 yendi. İlk yarıda istediği oyunu oynamayan ve gol pozisyonu bulamayan Diyarbekirspor ilk yarıda penaltıdan yediği gole yenik duruma düştü.

 Diyarbekirspor şuursuz baskı ile gol aradı kapanan rakip defansını geçmekte zorlandı. Ağır ve ıslak bir zeminde oynanan maçta sporcular mücadeleden çok ayakta kalmaya gayret ettiler.

Rakip Muğla spor ligin orta sıralarında mücadele eden bir ekipti maç boyunca 2 pozisyonun dışında gol pozisyonu yoktu.

İkinci yarıda orta sahadan oyuncu çıkarıp forvet oyuncusu oyuna alan Diyarbeki spor 3 lü forvete dönünce oyunun seyri ve dengesi de değişti.

Diyarbekirspor yoğun bir baskı kurarak rakibine zor anlar yaşattı. Önce beraberliği yakalayan Diyarbekirspor sonrada galibiyet golünü bularak önemli bir maçı kazanmasını bildi.

İkinci yarıda teknik heyet risk almak zorundaydı 3 lü forvet e dönen Diyarbekirspor bunun meyvelerini almaya başladı. 

Mehmet Özdıraz ın ve Tunç Behram’ın etkili oyunu skora yansıdı. Diyarbekirspor zor geçen bir müsabakayı seyircinin desteği ile kazanarak yoluna devam etti.

Lider Afjet Afyonspor gittiği zorlu Sakarya deplasmanın da rakibini 2–1 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağladı.

Diyarbekirspor maçı kazansa da Diyarbekirspor un iyi oyun ve istikrarlı bir grafiği yok geçen hafta deplasmanda ideasız bir takıma yenildi. Bu hafta kazandı takımda süreklilik yok inişli çıkışlı bir grafik var.

Gelecek sezonun başında yeni stadımızda maçlar oynanacak yeni sezon da iki takımımızın da bir üst lige çıkması hepimizin isteğidir.

   AMEDSPOR İSTANBUL DA FİRE VERDİ

İstanbulspor maçı iki takım açısından da önemliydi. Amedspor kazansa, büyük avantaj sağlayacak yoluna emin adımlarla devam edecekti.

İstanbulspor kazansa ligin seyri değişecekti. Bu grup adeta cadı kazanı gibi zirve hesabı yapan takımlar çok her hafta lider değişiyor.

Amedspor bu maçta berabere de kalsa büyük avantaj sağlayacaktı.

Yenilgi de dünyanın sonu değildir Amedspor un hala ideası devam ediyor.  Her maç final gibi Amedspor bu ligin en iyi takımlarından biri üst lige çıkması zor değil haydi bu şehir için her şeyin hayırlısı olsun

İki takımımıza da başarılar diliyoruz.


Bu Makale 394 kere okunmuştur.