Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPOR DOLU DİZGİN

Diyarbakırspor ligin dokuzuncu haftasında Seyran tepe Gençlik sporu 1-0 yenerek yoluna devam etti.İstediği golü ilk yarıda bulamayan bir çok gol pozisyonundan yararlanmayan Diyarbakırspor ikinci yarıda daha istekli ve diri başladı.

  Diyarbakırspor  54 dakikada  kaptan Ali İslamoğlu bir penaltı atışından yararlanamadı. Baskısını iyiden iyiye iyice artıran Diyarbakırspr son haftaların formda oyuncusu Ramazanla golü buldu Diyarbakırspor iyi oynamadığı bir maçı 1-0 kazanmasını bildi Bazı maçlarda iyi oyundan ziyade 3 puan almak önemliydi.Bu maçta böyle bir maçtı Diyarbakırspor da çok önemli bir 3 puan aldı ve yoluna devam etti

   Diyarbakırspor 19 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Liderle arasındaki puan farkı bire indi lider Çüngüş  Gençlik sporun 20  Diyarbakırsporun 19  3.sıradaki Sur Belediye spor un 16 puanı var 4.sıradaki Kocaköy  gençlik sporun 14 puanı var alacağı bir beraberlikle rakiplerini umutlandıracaktı.

 Ara transferde alacağımız Badiane Lima ve Cissa İbrahima idamlarda göz dolduruyor. Bu iki futbolcunun ikinci yarıda takıma çok katkısı olacak. 1.amatör kümede  2 grup var A ve B grubu bu gruplarda ilk 3 sırayı alan takımlar  play of grubuna yükselecek play of a kalan takımlar puanlı sistemine göre ilk iki sırayı alan takımlar süper amatör ligine çıkacak

   Diyarbakırspor da oynayan sporcularımız hepsi gönüllü bu kutsal formayı giyiyorlar .Verdikleri bu onurlu mücadeleden dolayı hepsini tebrik ederim. İnşallah onların gücü ile Diyarbakırspor bir üst lige çıkacak.

   Diyarbakırspora her türlü durumda yardımcı olan başta Büyük şehir Belediyesi DSİ ve  Kaya Pınar belediyesine teşekkür ederiz.Taraftar olmak sadece iyi günde takımın yanında olmak değildir.iyi günde herkes vardır. bu takım amatör lige düştü diye sevdamızdan vaz mı geçelim önemli olan alt ligde olsa da  takımına sahip çıkmaktır.

   Diyarbakırsporun hedefi bundan sonra hep bir üst lige çıkmaktır Bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir destek olmayan kuyusunu kazanlarda Diyarbakırspor'un yolunda gölge olmasınlar yeter. Diyarbakırsporun tekrar eski günlerine dönmesi için şehrin seferber olması lazımdır.    Hep iyi günde değil kötü günde de takıma sahip çıkmak gerekir Taraftarlık budur yalnız iyi günde takıma sahip çıkmak la olmuyor. Önemli olan bu günde bu takıma sahip çıkmaktır. Diyarbakırspor ruhunu yeni nesillere aşılamak lazım bu konuda bizlere büyük görevler düşüyor

    Altı yıldır Diyarbakırspora hiç bir faydası olmayan Abdul Kadir Duran amacın nedir bırak bu Diyarbakırsporun peşini ne istiyorsun bak senin 6 yıldır yapamadığını yeni yönetim yapıyor. Ve halada yapıyorlar düş bu memleketin yakasından

    Herkesin birleştiği tek ortak nokta menfaat beklemeden Diyarbakırspor'u yaşatmak olsun.Bu takım zamanla yolunu netleştirecektir.Diyarbakırspor'a bu memleketin destek verip sahip çıkması lazım beklentimiz budur. Mülki amirlerimizi de Diyarbakırspor'a desteğe davet ediyoruz.Bu takım bu şehirde yaşayan herkesin takımıdır.Herkes te Diyarbakırspora destek olmak zorundadır.

  Bir konuda Büyük şehir belediyesinin amatör kulüplere vereceği malzemeler çok gecikti Bu malzemelere güvenerek malzeme almayan kulüplerimiz var.Kış geldi havalar soğudu amatör kulüplerimiz zor durumda eğer bu malzemeler amatör kulüplerimize zamanında verilmiyorsa bunun ne anlamı kalacak.


Bu Makale 9251 kere okunmuştur.