Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPOR YOLUNA 3-1 İLE DEVAM DEDİ

Dıyarbakırspor  hafta sonu   oynadığı önemli  maçta    rakibi  Yolsporu 3-1 yenerek  yoluna devam  etti  Kazanmayı   daha çok    isteyen daha çok   baskılı oynayan   taraf   Diyarbakırspordu .  İstedi oynadı   kazandı   teknik  direktör  Aytekin  Yıldırımla çıktığı  2  maçı da   kazanan  Diyarbakırspor  10  gol  atıp iki gol  yedi . bizim  için her maç    final havasında   geçiyor

Hedefimiz   belli hedef  şampiyonluk   bir üst lige  çıkmak  bunu yapacak gücü ve kadrosu var Takımımıza teknik heyetimize  güveniyoruz. Bu  memleket de  yaşayan  ve Diyarbakırspor un  bitmesini  isteyen ihanetçiler var. İhanetçilerin  haddi  hesabı yok

Yolspor maçında Diyarbakırspor un   yenilmesini bekleyen ihanetçiler çoktu Sanki  ellerine ne  geçecek  Diyarbakırspor  varken bu  şehirde heyecan vardı taraftar vardı .Diyarbakırspor un varlığından rahatsız olanların yaptığı  kumpaslarla Diyarbakırsporu  bitirmek  istediler  

On iki  yıldır  Ortada bir şey yok    bu  şehirde futbolda  yok  heyecanda yok 12 yıl şehrimizin kaybı  oldu.  Diyarbakırspor olmadan  bu şehirde  başarı olmaz   Bunu  şehirde  bunu  yapacak tek  takım Diyarbakırspor dur.   11 yıl  süper ligde mücadele etmiş tarihi başarılarla dolu 51 yıllık  geçmişi  olan bir takımı  göz ardı etmek kaderine terk etmek   bu şehrin  en büyük  ayıbıdır.

iyi günde herkes vardır  hatta kendine destekleyeceği kendi avutacağı takım bulanlarda vardır. Biz doğuştan   beri Diyarbakırsporluyuz  takımımızı asla terk etmedik çok  güzel   günlerini de   gördük  kötü günde bırakıp ta    kaçmadık   terk etmedik sahip  çıktık tırnaklarımızla yaşaması  için  mücadele ettik.

Şimdi  çok  huzurluyuz bazıları  şimdiden paniğe girmişler   Biliyorlar  Diyarbakırspor    bal ligine çıkarsa bazıları  levhalarını  ters  çevirecek.   Gün gelecek   renklerde   para etmeyecek çünkü  o   armanın da   formanın da tek sahibi bu  şehirde   Diyarbakırspor dur.

Diyarbakırspor  ihanetçilere    rağmen kazanmasını   biliyor.i  iyi bir ekibiz iyi bir aile olduk   kaliteli bir futbolcu kadromuz   var. Ligin üstünde bir ekibiz yolumuza bütün engellere rağmen devam ediyoruz. Bu saten sonra  kimsenin   gücü  Diyarbakırspor a yetmez. Biz büyük   bir takımız tarihimiz belli 24   haziran 1968 de kurulmuş   51 yıllık   geçmişimiz  var tarihimiz var .

Biz ne sonradan rengimizi değiştirdik  nede başka takımların rengini  armasını taklit    ettik .  Renk  değiştirmekle bu  işler olmuyor  biz  Diyarbakırspor uz   bu şehrin en eski en  köklü takımı  bu   şehrin  ismini taşıyan ilk ve son takımız alternatifi asla yoktur  Alternatif aramak  bu şehre ve  Diyarbakırspora en büyük ihanet  olmayacak   hayalden  ibarettir.


Bu Makale 586 kere okunmuştur.